vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
luxus szalvéta
34 találat (1 - 10)
1 2 3 4 »
Nemzetközi Cirkuszfesztivál / Fővárosi Nagycirkusz - Budapest / A legjobb hazai és nemzetközi produkciók kerülnek porondra a 10. Nemzetközi Cirkuszfesztivál keretén belül, amely ünnep, a cirkuszi világ egyedülálló eseménye. A hagyományosan kétévente megrendezett fesztivál, verseny keretében ad bemutatkozási lehetőséget a legkiválóbb tehetségeknek, a cirkuszt értő-szerető közönség örömére és szórakoztatására.
1146 Budapest, Állatkerti Krt. 12/a. Tel.: +36-1/ 343-8300
www.fnc.hu
Budapest - MixGarden Teaház Fiatalos randi helyszín, ahol 125 féle különleges tea, házias ételek, finom sütemények és koktélok várják a vendégeket. Az oldott hangulatot színes fények,kényelmes babzsákfotelek, az intimitást a 2-4 személyes egyedi hangulatú kunyhók biztosítják. Egy tökéletes randihoz célszerű előre "kunyhót" foglalni, amelynek az ára teljes egészében lefogyasztható.
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 43 Tel.: +36 30 690 43 73
www.facebook.com/mixgardenbudapest/?fref=nf

Ledfal bérlés, kivetítő technika bérlés esküvőre, rendezvényekre Tedd különlegessé és látványossá esküvődet, rendezvényedet ledfalakkal! A professzionális technika igénybevételével megjeleníthetsz élő kameraképet, így mindenki számára láthatóvá teheted az esemény legszebb pillanatait. Tetszés szerint videókat, effekteket, grafikákat, animációkat és képeket is kivetíthetsz a ledfalakra. Profi technika, profi technikusok! További részletek a weboldalon.
3531 Miskolc, Nagyváthy János utca 6. Tel.: +36 70 904 7044
www.forrashazstudio.hu
Esküvői meghívók, vendégkönyvek - Jánosi Könyvkötészet Kézi manufaktúrás esküvői kiegészítők! Szaténnal és gyöngypapírral bevont vendégkönyvek, fotóalbumok, pausz tekercses, díszdobozos meghívók esküvőre és ünnepi alkalmakra. Köszönetajándék dobozok és menükártyák az általad választott színvilággal. Mintadarab kérhető,szerkesztési díjat nem számítanak fel.
8154 Polgárdi, Március 15 u. 26. Tel.: 06 30 859 2477
www.janosikonyvkoteszet.hu
Budapest - Fortuna*** Szálloda - és Étteremhajó A Fortuna Szálloda- és Étteremhajó kényelmes szobáival, romantikus hangulatú környezetével, a Világörökség részét képező panorámával, illetve a központi fekvés nyújtotta előnyökkel várja kedves vendégeit. A hajó termeiben az esküvő varázsát az exkluzív kialakítás mellett a Duna hullámai és a romantikus panoráma fokozzák.Rugalmasan berendezhető helyiségeik 10-120 főig állnak rendelkezésre.
1137 Budapest, Szent István park Tel.: +36 1/ 288 81 00
www.fortunahajo.hu
Székesfehérvár - Damniczki Cukrászat A cukrászda különleges tortáit díjnyertes cukrászmesterek készítik. Karamellfiguráikkal díszített tortakölteményeik elegáns színfoltjai a különleges alkalmaknak, amelyeket esküvőkre, és egyéb ünnepi alkalmakra ajánlunk. Csodálatos fagylaltkelyheikkel elbűvölheted partnered!
8000 Székesfehérvár, Új csóri u. 146. Tel.: 06-22/ 340-283
www.damniczki.hu
Esküvői fotózás - LA fotó Esküvői fotózás szolgáltatás a LA fotóval. Elsősorban Budapesten és környékén vállaljuk esküvői fotózás lebonyolítását, de előzetes egyeztetés után, kiszállással akár az ország egész területén is. Az egy-két órás kis esküvőtől az egész napos nagy lakodalmakig vállalunk fotózást. Előkészületek, polgári és/vagy egyházi szertartás, valamint az ezeket követő esküvői kreatív fotózás, lakodalom fotózása. Keress bizalommal!
Tel.: +36-31/7835007
www.la-foto.hu/eskuvoi-fotozas
Szombathely - Mészáros Cukrászda & M-Cafe Tölts édes pillanatokat a számodra legédesebbel a Mészáros cukrászdában. A fiatalos ízléssel berendezett Fő téri cukrászda igazi randihely. A Rákóczi utcai polgári hangulatot áraszt hagyományőrző környezetével. Finom torták, sütemények mellett élvezhetitek az együttlétet. Kávét, koktélt, fagylaltkelyhet is választhattok.Fantasztikus tortáik online is rendelhetők.
9700 Szombathely, Fő tér 24. Tel.: +36-94/ 505-007
www.meszaroscukraszda.hu
Esküvői szalvéta - Textilhatású, dombornyomott, különleges szalvéták Az esküvői dekoráció színfoltja a jól megválasztott szalvéta, amely még egyedibbé teheti az ünnepi asztalt. Különböző színekben rendelhetők a Hollandiából és Németországból származó különleges, romantikus, textilhatású szalvéták.
Tel.: +36 30 678 0201
www.szerelemplaza.hu/kat-105-.html

34 találat (1 - 10)
1 2 3 4 »