vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
lovaglás
4 találat
Gyál - Galopp major Kör alakú, vályogból épült, nádfedeles kunyhók - melyek télen fűthetőek - festői környezet, vidéki hangulat. A lovasprogramok színes skálája várja az ide látogatókat. Lovasoktatás, karámban lovaglás, tereplovaglás lehetséges. Egyéb programlehetőség a fogathajtás, kocsikázás, íjászat, borospince látogatás. S mindezek után jól esik a major éttermében egy ízletes vacsora.
2360 Gyál, Némediszőlő Tel.: +36-30/ 966-6075
www.galoppmajor.hu
Báránd - Koroknai porta Aki igazán falusias hangulatra vágyik, látogasson el Hajdúszoboszló, Debrecen és Hortobágy közelségébe a Sárrétre. A Koroknai portán nagyszerű a vendéglátás. Minden tiszta és otthonos. Az udvaron kemencében sül a hús. A háziak finom kenyérlángosa, pálinkája, disznótoros finomságai az igazi magyar ízekkel ismertetnek meg. A faluban ki lehet próbálni a kosár és csuhéfonást, fazekasságot és egyéb népi mesterségeket. A környéken lovaglás, csikós bemutató, fürdés és sok egyéb program várja az ide látogatót.
4161 Báránd, Szélmalom u.1. Tel.: +36-30/279-2682
www.koroknaiporta.hu
Tápiószentmárton - Kincsem Lovaspark és Minigolfpálya Európa legszebb és legjobbnak minősített minigolfparkja mintegy másfél hektáros területen helyezkedik el. Csodálatos, dísztóval a közepén, vízesés látványélményével, átívelő híddal a pályák között. Lovas bemutatók, lovaglási lehetőség, kocsikázás hintóval, rusztikus borozó várja vendégeit. Fantasztikus kikapcsolódási lehetőségek szerelmesek számára!
2711 Tápiószentmárton, Sőregi u. Tel.: + 36-20/ 932-9930
www.kincsemgolf.hu

Pécs - Mecsextrém Park Egy különleges élményparkban szórakozhattok Pécs közelében. Végigroboghattok az erdei bobpályán, amely szakadékok és patak felett, fák között halad. Kipróbálhatjátok a quadozást, gyorsulhattok gokarttal, lovagolhattok. Mászófal,tiroli csúszópálya, és sok-sok izgalmas kaland közül válogathattok. Kihagyhatatlan!
7628 Pécs, Árpádtető Tel.: +36-72/ 244-440
www.mecsextrem.hu

4 találat