vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
legénybúcsú
27 találat (1 - 10)
1 2 3 »
Karaoke - Konga Show - Dj rendelés A Best of Party Service minőségi karaoke szolgáltatások szervezője. Több ezer dal, hatalmas kivetítő, igényes alapok teremtenek remek hangulatot az énekelni vágyók számára. Discó, konga show is lehet egy party, legény vagy lánybúcsú, esetleg esküvő igényes műsoreleme, amely szintén megrendelhető.
Tel.: +36-30/ 4-116-116
www.bestofparty.hu
Luxuslimuzin bérlés Egy ilyen limuzin az ünnepek romantikus és exkluzív szereplője. Sofőrje pezsgőt bont, ajtót nyit, telefonon fogadja az útiránnyal kapcsolatos utasításokat a hangszigetelt fallal elválasztható utastérből. Klíma, tv, video, cd, bárpult, világító kristálypoharak, hangulatfény szolgálja a kellemes és romantikus közérzetet. Ha igazán elegánsat szeretnél, válassz autóparkjukból!
1106 Budapest, Keresztúri út 120. Tel.: 06-20/9231-118
www.luxuslimuzin.hu
Zorb Pannon Kft. - Zorb bérlés Az extrém sprortot kedvelőknek ajánljuk ezt a sajátos élményt. Beülsz egy nagy gömbbe és gurulsz-gurulsz...Az áttetsző labda hullámzik alattad. Az ég és föld közötti világot látod. Rendezvényekre, partykra jó szórakozást nyújt ez a kitelepülő "zorb szolgáltatás". Egy legény vagy lánybúcsút felpörgethettek vele!
Tel.: +36 30/ 934-0350
www.zorb.hu
Flair Coctail Service - Mixershow Fokozd esküvőd vagy partyd hangulatát egy látványos mixershow-val! Kápráztasd el vendégeidet különleges koktélokkal, melyeket Tornóczi Endre háromszoros mixerbajnok és táncos csapata prezentál. A rendezvényen első osztályú alapanyagokból, látványos show kíséretében készítik az italokat, melyekhez minden kelléket biztosítanak (eszköz, pohár, dj). Műsoraikkal a karibi stílust követik. Országszerte vállalnak fellépéseket rendezvényeken.
Tel.: +36-20/ 9495-573
www.flair.hu
Zorbland - Zorb bérlés A zorb egy felfújható átlátszó mûanyag gömb, melynek belsejében egy kisebb gömb található. Az utasokat vállpánt, deréköv és bokaszorító segíti a középpontban maradáshoz. A hevederes változatban egyszerre ketten is elférnek. A másik fajtában semmiféle felszerelés nincs, ezekben a játékokban, mint a mókus kerékben lehet haladni elõre. Nyári meleg napokon pár vödör vizet is töltenek a zorb belsejébe, így még extrémebb élményt nyújt a guruló gömbcsoda.
2536 Nyergesújfalu, Felszabadulás tér 42. Tel.: +36-30/ 934-0350
www.zorbland.hu
Tanácsok legénybúcsúra A legénybúcsút sokan a „kirúgni a hámból” gondolatával szokták azonosítani. Vagyis rengeteg ital, goromba tréfák, nők... mindent bele, hiszen vége a legényéletnek! Másnap azután alig lehet összekaparni a lerészegedett társaságot, arra sem emlékszik az ember mi történt vele. Pedig a legénybúcsú a barátokkal együtt eltöltött felhőtlenül vidám együttlét, ami jó ha emlékeztes marad és nem mossa el az alkohol.
Tovább »
Ajándékok legénybúcsúra A legénybúcsú alkalmával a barátok ötletes, humoros ajándékokkal készülnek. Ezek a meglepetések főleg azt jelképezik, hogy a férfinak immáron oda a szabadsága és a házasélet mezején kötelességek várják! Természetesen ezek a vicces ajándékok maradjanak a jó ízlés határain belül! Kerüld a sértő, obszcén, pornográf jellegű meglepetéseket! Bízunk abban, hogy ötleteink segítenek ajándékod kiválasztásában!
Tovább »
Budapest - Symbol Garden - Symbol Budapest A Symbol rendezvényközpont legimpozánsabb és egyben legnagyobb terme az épület kisebb egységeinek ölelésében terül el. Különlegessége, hogy mindössze egy üvegtető választ el a szabad égtől, mely egyedi atmoszférát kölcsönöz bármilyen privát, vagy üzleti rendezvénynek. Kiváló esküvő helyszín, állófogadás és gálavacsora is lebonyolítható a rendezvényteremben. Minden igényt kielégítő technikai felszereléssel, valamint a legmodernebb hang- és fényrendszerrel rendelkezik. A 400 nm2-es, hófehér oszlopokkal szegélyezett mediterrán átrium 280 fő ültetett étkezésére alkalmas.
1036 Budapest, Bécsi út 56. Tel.: +36-1/ 333 - 5656
www.symbolbudapest.hu
Oldtimer autók kölcsönzése Különleges alkalmakra különleges autót! Esküvőre, Valentin napi romantikázásra, születésnapi meglepetésként nagyszerű ötlet egy veterán autót bérelni és élvezni a régi idők varázsát. Az OldRent Veteránautó Kft. autóparkjából Rolls-Royce, Cadillac, Triumph Roadster és egyéb múltidéző oldimerek kölcsönözhetők.
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. Tel.: +36-70/ 942-5520
www.oldrent.hu
27 találat (1 - 10)
1 2 3 »