vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
lánykérés
11 találat (1 - 10)
1 2 »
Budapest - Vajdahunyad Ez a helyszín mesebeli világba repít benneteket. Igazi hercegnek és hercegnőnek érezhetitek magatokat a gyönyörű környezetben. A város legnagyobb parkjában csöndesen bújik meg a vár, szemléli az összebújó szerelmespárokat, s megőrzi titkukat. A várat körül ölelő tavon nyáron csónakázni lehet, télen pedig korcsolyázni. A Vajdahunyad esti fényben igazán varázslatos, szerelmes szavakat egymás fülébe suttogva pedig valóban maga a boldogság! Mi már kipróbáltuk! Bevált!
Tovább »
1146 Budapest, Városliget Tel.: +36-1/ 363-1973
Mint a filmekben A nők gyakran álmodoznak romantikus lánykérésről. Elképzelnek filmbéli jeleneteket, vágynak a férfi kreativitására. Tímea és István története kiváló példa arra, hogy az álom valóra válhat.
Tovább »
Jegygyűrű - Tanácsok férfiaknak A jegygyűrű az a gyűrű, amelyet a férfi a leánykéréskor a szeretett nő ujjára húz. Hogy milyen legyen az? Miből készüljön? Milyen legyen a stílusa? Olvasd el tanácsainkat, mielőtt vásárolni indulsz!
Tovább »
szavazatok (0)
Eljegyzés Miután sikeresen megtörtént a lánykérés, és a szerelmes nő ajkán elhangzott a boldogító „igen”, további feladatok várnak a vőlegényre. A leánykérés után illik a szülőknek is bejelenteni a házassági szándékot, és jelképesen az apától is megkérni kedvese kezét. Biztosítani kell a lány szüleit afelől, hogy komolyak a szándékai, és bátran rábízhatják féltett gyermeküket!
Tovább »
Lánykérés a szerelem városában Párizst a szerelem városaként szokták emlegetni. A várost csodálatos atmoszféra lengi körül. Kézenfogva sétálni a Szajna-parton, üldögélni a Luxemburg kertben, vagy sétálni a Champs Élysées esti fényeiben, a romantikus szerelmesek legszebb álma. Zsolt is így gondolta, amikor Anikót Párizsba vitte.
Tovább »
Titokzatos lánykérés Földgolyónk egyik legromantikusabb városa Velence. Csodálatos épületeivel, a kanálisokon átívelő hidacskákkal, a vízet lágyan szelő gondolákkal, a Szent Márk tér galambjaival, lenyűgöző, titokzatos város. Szabolcs is ilyen titokzatos volt, amikor Ildikót Velencébe vitte.
Tovább »
Berettyóújfalu - Szerelempark Berettyóújfalun egy igazi Szerelemparkra bukkantunk. A park egyetlen gondolat kifejezésére törekszik. A szigeteken elhelyezett padok, a szerelem témáját jelenítik meg más-más módon. Minden pad művészi alkotás. Egy természetes szikla is várja a romantikus szerelmeseket, melyen acél rudakra pattinthatják a párok azt a lakatot, amelynek egy-egy kulcsát mindketten őrizhetik, míg tart a szerelem. Meghitt környezet lánykéréshez is!
Tovább »
4100 Berettyóújfalu
Mint az Édenben Egy lánykérést elgondolni nem is olyan egyszerű feladat. Vannak azonban olyan tényezők, amelyek garanciát jelentenek egy sikeres lánykéréshez. Legyen kreatív, stílusos, semmikép sem megszokott, és nagyon-nagyon romantikus.
Tovább »
Lánykérés egy keleti sátorban Aki igazán kreatív lánykérést szeretne,annak ismernie kell kedvese ízlését, szokásait, hogy a lánykérés igazán emlékezetes és rendkívüli lehessen. Gábor jól ismerte Kata keleti kultúra iránti lelkesedését, de nem akarta a lánykérést egy étterembe szervezni. Sokkal egyedibbet talált ki számára.
Tovább »
Szőke herceg fehér lovon - Avagy Vilmos herceg leánykérése Igen, a herceg szőke és lovagol is, de a lánykérésre nem lóháton érkezett. A brit trónörökös, Vilmos herceg, egzotikus helyszínt álmodott a lánykéréshez. Zsiráfok, zebrák, elefántok, vöröslő alkonyi napsütés ihletésében, Kenyában kérte meg szerelme, Kate Middleton kezét.
Tovább »
11 találat (1 - 10)
1 2 »