vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
kreatív
8 találat
szavazatok (0)
Selyemfestés Egy kifeszített selyemdarab, selyemfesték, kontúrfesték...és már neki is láthatsz egy kézzel festett kendőnek, terítőnek, faliképnek. Az ötleteknek csak a fantáziád szab határt. Hogy mégis kedvet csináljunk hozzá, találtunk számodra egy olyan oldalt, ahol kész darabokból meríthetsz ihletet. Ügyes kezű férfiaknak is ajánljuk!
Tovább »
www.batikguild.org.uk/gallery.asp
Decoupage - Kardos Zsófia Többek között, Pedró portugál királyfi és Inas udvarhölgy végtelen szerelmét álmodta egy különleges alkotássá Kardos Zsófia decoupage művész. Az alkalmazott technikákat lépésről-lépésre követhetjük. A decoupage művészi szintre emelt csodálatos világát érdemes elsajátítani a témában elmélyült alkotótól. Műveit és tanfolyamait ajánljuk a téma iránt érdeklődőknek.
1029 Budapest, Tompa M. u. 12. Tel.: +36-20/ 522 - 5877
www.globealcontact.hu/Kulonleges_alkotasok.html
Szobafestés saját kézzel Találj ki egy fantáziadús jelenetet, figurát, képet, amelyet egyenesen a szerelmed szobájának falára festesz. Így naponta látja művedet a falon, és valahányszor ránéz, eszébe fogsz jutni. Különleges, egyedi ajándék. Persze előtte azért egyeztess vele erről az elképzelésről, nehogy a meglepetés rosszul süljön el! Ötleteket meríthetsz az általunk ajánlott oldalról. Stencilek, sablonok már nálunk is kaphatók kreatív boltokban.
www.designerstencils.com/gallery/home.shtml

szavazatok (0)
Scrapbooking Készíts egyedi albumot szerelmednek. Közös emlékeitekből, vagy magadról állíts össze egy különleges gyűjteményt. Az oldalon mintákat találsz, melyekből egy kis ügyességgel, képszerkesztő programok segítségével új képet alkothatsz. A lapokból albumot szerkeszthetsz. Igazán eredeti, kreatív ajándék, valódi emlék a megajándékozott számára.
www.godigitalscrapbooking.com/photopost/index.php
szavazatok (1)
Scrapbooking Az oldal különmöző stílusú fotókereteket, fotósarkokat, albumlapokat kínál. Segítségével gyönyörű albumokat komponálhatsz. A megadott lapokból vágd ki a képek helyét szerkesztő program segítségével, és illeszd be saját képeidet. Remek ajándék születésnapra, névnapra, Valentin napra.
www.mangelsdesigns.com/frames/index.htm
Textilmánia - Inspirációk varrni tudóknak Varrni tudók számára, inspirációként ajánljuk az oldalt. Táska, szütyő, párna, puff és egyéb textilből készült tárgy késztethet Téged is alkotásra. A színes anyagok birodalmában valószínűleg találsz megvalósítható darabokat. Sok szép ajándékötletet meríthetsz. Egy saját kézzel varrt párnának valószínűleg nagyon örülne a kedvesed is!PDF-ben ingyen letölthető patchwork minták!
www.amybutlerdesign.com/inspiration/lifestyle.php?photo=/images/inspiration/love/72.jpg
Karácsonyi díszek kézzel készítve Szívesen készítenél egyedi karácsonyfadíszeket? Csodálatos gömböket akaszthatsz a fenyőre, vagy a lakás egyéb pontjait dekorálhatod a saját készítésű, különleges darabokkal. Különböző technikákat alkalmazhatsz. Videó is segíti a megvalósulást.
Tovább »
Papírművészet Csodálatos dolgok készíthetők papírból, ezt bizonyítja ez a weblap is. Ötleteket meríthetsz belőle egyedi ajándékok készítéséhez. Végy egy papírlapot, vágj, vagy tépj belőle formákat. Keretezd be, és kész az alkotás. A papírmaradékokat is felhasználhatod. Hogyan? Nézz körül és próbáld ki Te is!
www.petercallesen.com

8 találat