vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
járműkölcsönző
6 találat
Oldtimer autók kölcsönzése Különleges alkalmakra különleges autót! Esküvőre, Valentin napi romantikázásra, születésnapi meglepetésként nagyszerű ötlet egy veterán autót bérelni és élvezni a régi idők varázsát. Az OldRent Veteránautó Kft. autóparkjából Rolls-Royce, Cadillac, Triumph Roadster és egyéb múltidéző oldimerek kölcsönözhetők.
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. Tel.: +36-70/ 942-5520
www.oldrent.hu
Luxuslimuzin bérlés Egy ilyen limuzin az ünnepek romantikus és exkluzív szereplője. Sofőrje pezsgőt bont, ajtót nyit, telefonon fogadja az útiránnyal kapcsolatos utasításokat a hangszigetelt fallal elválasztható utastérből. Klíma, tv, video, cd, bárpult, világító kristálypoharak, hangulatfény szolgálja a kellemes és romantikus közérzetet. Ha igazán elegánsat szeretnél, válassz autóparkjukból!
1106 Budapest, Keresztúri út 120. Tel.: 06-20/9231-118
www.luxuslimuzin.hu
Limuzinbérlés - Pink Party Limó - Budapest A Pink Party Limuzin egy igazi csajos buli, lánybúcsú, szülinap vagy party felejthetetlen élménye! Rózsaszín álom autó luxus kivitelben, romantikus eljegyzésre Budapesten a Lánchíd közepén! Esküvőn az ifjú párt kísérhetik a számukra legfontosabb személyek ebben a különleges limuzinban, ahol együtt élvezhetik a luxus utazás nyújtotta élményeket, és még emlékezetesebbé válhat számukra a „nagy nap”!
1106 Budapest, Keresztúri út.120 Tel.: +36-20/ 9-231-118
www.pinkpartylimo.hu

StarLimo Customer Service - Limuzin bérlés A limuzinnal való utazás már nem kiváltság - lehetőség! Igazi amerikai limuzinok, melyeket Te is kipróbálhatsz pároddal, barátaiddal, vagy az egész családdal. Szervezz egy egyedülálló utazást Lincoln vagy Hummer limuzinokkal! A páros, romantikus városnézéstől, a társas, fergeteges legény-és lánybúcsúkig. Ehhez kínál a starlimo.hu széles autó választékot, extra szolgáltatásokat és éttermi ajánlatokat.
Tel.: +36-20-433-8042
www.starlimo.hu/
EsküvőiKocsi - Országos hálózat Hogyan tudnánk egy szolgáltatást leghitelesebben bemutatni? Úgy hisszük, egy lelkes élménybeszámoló, egy ifjú pár véleménye Téged is meggyőz arról, hogy jó helyen jársz, ha különleges esküvői autót keresel: "Szeretnénk még egyszer megköszönni segítségét az esküvői autóval kapcsolatban. Felejthetetlen volt ifjú házasokként egy ilyen csodaszép autóval körbeutazni fél Budapestet."
Tel.: +36 20 3861284
www.eskuvoikocsi.hu

6 találat