vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
ivókúra
4 találat
Mórahalom - Gyógyfürdő**** A négycsillagos mórahalmi fürdőközpont Szegedhez közel, kb 20 km-re található. A csodálatos környezetben fekvő fürdő széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatásaival, fedett és szabadtéri élménymedencéivel kényezteti vendégeit. A parkosított zöldfelület nem csupán a gyógyulni, hanem a kikapcsolódni, pihenni, valamint a sportolni vágyók igényeit is maximálisan kielégíti.
6782 Mórahalom, Szent László park 4. Tel.: +36-62/ 281-039,
www.erzsebetfurdo.morahalom.hu
Cegléd - Gyógy és Strandfürdő Cegléd fürdője 38000 négyzetméteren terül el. Termálvize többféle betegség kezelésére alkalmas. Vize ivókúraként is javasolt. Rendkívüli klímája, virágos parkja és ligetes sétánya fokozza a felfrissülést. Közvetlen közelségében kemping található. Szombatonként éjszakai fürdőzés is lehetséges, amely nyári időszakban a pénteki nappal is kibővül.
2700 Cegléd, Fürdő u. 27-29 Tel.: +36-53/ 505-000
www.cegleditermal.hu
Bükkszék - Strand és Gyógyfürdő Bükkszék fürdője egy szép fás ligetben található. A gyógyvíz mind fürdõ-, mind ivókúra formájában alkalmas különbözõ betegségek gyógyítására. Gyógyító hatású vizét Salvus néven palackozzák. A szórakozni vágyók a dombtetőről induló, hosszú vízicsúszdán kanyarogva érkezhetnek a meleg vízbe. Szép, nyugodt hely.
3335 Bükkszék, Fürdõ u. 10. Tel.: +36-36/ 361-192
www.bukkszekfurdo.hu

Szeged - Anna Gyógy és Wellnessfürdő**** A több mint 100 éves Anna Fürdő patinás műemléképületében termál-, és wellnessfürdő várja a felüdülésre vágyókat. A két fürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek, így azokat igény szerint külön-külön, vagy – kombinált belépőjeggyel – egyben lehet igénybe venni. A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni. Éjszakai fürdőzés hétfőtől - péntekig lehetséges!
6720 Szeged, Tisza Lajos körút 24. Tel.: +36-62/ 425-721
www.szegedifurdok.hu

4 találat