vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
gyógyiszap
3 találat
Várfürdő**** - Gyula Gyula varázsát elsődlegesen meghatározza a középkori vár műemlékegyüttese és az ehhez szervesen kapcsolódó fürdő. A négycsillagos Várfürdő termálmedencéivel és strandmedencéivel várja a víz szerelmeseit. Természetvédelmi parkjában csodálatos kocsányos tölgyek, örökzöld lombhullató fák alatt sétálhatunk. Itt található Erkel Ferenc legendás fája is! A fürdő parkjának egyedi, különleges mikroklímája van. Minden évszakban ideális pihenőhely.
5700 Gyula, Várkert u. 2. Tel.: +36-66/ 561-350
www.varfurdo.hu
Makó - Termál és Gyógyfürdő Az egész évben működő gyógyfürdő Makó szívében fekszik. Különlegessége az itt található gyógyiszap. A Makovecz Imre által tervezett épület, a hatalmas zöld terület, a gyógymedencék kikapcsolódásra csalogatnak. Az élménymedence és a hosszú csúszda vidám kalandra hívnak. Az árnyas fák alatt színvonalas vendéglátásra számíthattok.
6900 Makó, Marczibányi tér 6. Tel.: +36-62/ 212-590
www.makogyogyfurdo.hu
Harkány - Gyógy és Strandfürdő Egész évben remek kikapcsolódás Harkányban fürdőzni. Az ősfás környezetben gyógy és strandmedencék várják az ide látogatókat. Harkányfürdőt kitűnő természeti adottságainak, a víz gyógyhatásának és pompás környezetének köszönhetően, hosszú ideje csak a "Reumások Mekkája"-ként emlegetik. Természeti adottságai kitűnőek: kedvező az éghajlata, kiváló a gyógyfürdő mikroklímája, és magas a napsütéses órák száma. Wellness szolgáltatások egészítik ki a gyógyvizes élményeket.
7815 Harkány, Kossuth Lajos u. 7. Tel.: +36-72/480-251
www.harkanyfurdo.hu


3 találat