vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
gyógyfürdő
28 találat (1 - 10)
1 2 3 »
Kehidakustány - Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Kehidakustány a Zala völgyében megbúvó bájos falu, páratlan fekvésével ideális helyszín a teljes ellazulásra. A fedett és szabadtéri élményfürdőben 94 méter hosszú csőcsúszda hang- és fényeffektusokkal, két kamikaze csúszda, fejesugró medence, masszázs-fúvókák, feszített víztükrű úszómedencék kínálnak minden korosztály számára feledhetetlen élményeket. Az óriási parkban 2000 napozóágy biztosítja a relaxációt. Igénybe vehetők wellness szolgáltatások. Ingyenes parkoló áll rendelkezésre.
8784 Kehidakustány, Kossuth L. u. 62. Tel.: +36-83/ 534-500
www.kehidatermal.hu/?lang=hu&page=elmenyfurdo
Dombóvár - Gunarasfürdő Dombóvártól 5 km-re fekszik ez a gyógyvizes strand. Úszómedence, strandmedence, ülőgyógymedencék, szelíd élményelemeket tartalmazó élménymedencék találhatók a szabad térben. A fürdő területén szép, telepített halastó került kialakításra. Akinek sportolni támad kedve, rendelkezésre áll 2 strandröplabda-pálya, 1 strandfoci-pálya és 1 lábtenisz-pálya. A strand területén büfék, étkezők várnak rátok.
7200 Dombóvár, Gunarasfürdő Tel.: +36-74/ 465-454
www.gunarasfurdo.hu
Agárd - Termál és Gyógyfürdő Fejér megye legjelentősebb, legkedveltebb, és a Velencei-tó térségének egyetlen gyógy- és élményfürdője. Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő fürdő egész évben várja a gyógyulást, és a kikapcsolódást keresőket.Infra és finn szauna, fény és aroma kabinok alkotják a wellness lehetőségeket.
2484 Agárd, Határ út Tel.: +36-22/ 579-230
www.agarditermal.hu

Makó - Termál és Gyógyfürdő Az egész évben működő gyógyfürdő Makó szívében fekszik. Különlegessége az itt található gyógyiszap. A Makovecz Imre által tervezett épület, a hatalmas zöld terület, a gyógymedencék kikapcsolódásra csalogatnak. Az élménymedence és a hosszú csúszda vidám kalandra hívnak. Az árnyas fák alatt színvonalas vendéglátásra számíthattok.
6900 Makó, Marczibányi tér 6. Tel.: +36-62/ 212-590
www.makogyogyfurdo.hu
Tiszaújváros - Termálfürdő és Strand A Termálfürdő 1200 méter mélyről jövő 57°C-os hévizet hasznosít, amely viszonylag magas sókoncentrációjú termális ásványvíz. A termálmedencék impozáns épületekben kaptak helyet. A strand megjelenésében is látványos amely a legkorszerűbb fürdőtechnikai megoldások felhasználásával lepi meg látogatóit. Medencék, élményfürdők, sportpályák, napozók, csúzdák, valamint széleskörű szolgáltatásokat nyújtó pavilonok gondoskodnak a vendégek ellátásáról, pihenéséről.
3580 Tiszaújváros, Termálfürdő Tel.: +36- 49/ 540
www.termal.tujvaros.hu
Termál- és Élményfürdő - Lipót Csodálatos környezetben található a Szigetköz gyöngyszemének nevezett termál és élményfürdő. Úszó és élménymedencékkel, szigettel, patakkal, vízimalommal, amelyben szauna működik - kívánja kényeztetni az ide látogatókat. Hétvégeken műsorral kedveskednek a vendégeknek.
9233 Lipót, Fő u. 84. Tel.: +36-96/ 215-723
www.lipotfurdo.hu
Mosonmagyaróvár - Thermal Hotel*** Mosonmagyaróvár az ország észak-nyugati csücskében fekszik, a vizek városának is nevezik. Védett barokk épületek, szűk utcácskák, hangulatos fahidak színesítik a városképet. A város legértékesebb kincse azonban termálvize. A gyógyszálló a belvároshoz közel, a termálfürdő területén helyezkedik el. Étterme, wellness szolgáltatásai igazi felüdülést biztosítanak.
9200 Mosonmagyaróvár, Kolbai Károly utca 10. Tel.: +36-96/ 206-871
www.thermal-movar.hu
Bogács - Gyógyfürdő A bükkalján fekvő bogácsi gyógyfürdő igen népszerű mind az ifjak, mind az idősebb korosztály körében. A fürdő a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket télen-nyáron fogadja. A fürdőhöz kapcsolódó szolgáltatások színvonalasak, a kispénzű vendégek számára is megfizethetők. A fürdő területén található a Thermál Kemping, közvetlen bejárási lehetőséggel a medencékhez. A kempingben sátor és lakókocsi elhelyezésére van lehetőség.
3412 Bogács, Dózsa György út 16. Tel.: +36-49/ 534-410
www.bogacsitermalfurdo.hu/index.php/hu/
Mórahalom - Gyógyfürdő**** A négycsillagos mórahalmi fürdőközpont Szegedhez közel, kb 20 km-re található. A csodálatos környezetben fekvő fürdő széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatásaival, fedett és szabadtéri élménymedencéivel kényezteti vendégeit. A parkosított zöldfelület nem csupán a gyógyulni, hanem a kikapcsolódni, pihenni, valamint a sportolni vágyók igényeit is maximálisan kielégíti.
6782 Mórahalom, Szent László park 4. Tel.: +36-62/ 281-039,
www.erzsebetfurdo.morahalom.hu
Kapuvár - Flóra Gyógyfürdő A kapuvári Flóra Gyógyforrás a nyugat-dunántúli terület egy rendkívül értékes és egyedi adottságokkal bíró gyógyfürdője. A gyógyforrás köré folyamatosan bővülő egészségi – gyógyászati szolgáltatásokat kínálnak. A zöld parkos környezetben apartmanok adnak lehetőséget hosszabb idő eltöltésére.
9330 Kapuvár, Fürdő u. 42 Tel.: +36-96/ 241-831
www.kapuvar.hu/idegenforgalom/gyogy

28 találat (1 - 10)
1 2 3 »