vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
fodrász
3 találat
Gellei Fodrász Szalon Gellei András mesterfodrász szalonjaiban a különleges frizurákat kedvelők megtalálják számításukat. Az Attila úti mediterrán hangulatú szalonban kellemes környezetben szépülhetnek a hölgyek. A frizurákat versenyt nyert, magasan szakképzett mesterfodrászok készítik, ötvözve a vendég igényeit a legaktuálisabb trenddel.
1012 Budapest, Attila u.81 Tel.: +36-1/ 489-0291
www.gellei.hu/
Hajhosszabbítás - Afro fonás - Raszta - Alkalmi frizura - Hajfonoda Szeretnél Te is csodálatos hajkoronát? Neked is lehet akár több évig hordható hosszú hajad! Különleges fonásra vágysz? Menyasszonyi vagy alkalmi frizurádat szeretnéd egyedivé varázsolni? A szalon különleges technikákat alkalmaz, valódi hajakat használ a hosszabbításhoz és dúsításhoz. Kiválaszthatod a számodra leginkább tetsző frizurát, stílust és néhány óra múlva Te is részese lehetsz egy nagy átváltozásnak! Férfiaknak is ajánljuk!
1052 Budapset, Kígyó u.4 Tel.: +36-30/ 9445-955
www.hajfonoda.hu
Frizurapróba - A legújabb frizurák - Sztárok frizurája - Esküvői frizurák Milyen haj áll igazán jól neked? Kipróbálhatod a virtuális fodrász segítségével. Töltsd fel képedet és válaszd ki a számodra legelőnyösebbet. Hajszínt is választhatsz, sőt ki is nyomtathatod a legjobban tetszőt. Alkalmi és esküvői frizurák is könnyedén kipróbálhatók, kockázat nélkül. Élvezni fogod a kísérletezést! Férfiaknak is ajánljuk!
www.happyhair.hu


3 találat