vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
esküvői torta
21 találat (1 - 10)
1 2 3 »
Budapest - Tutti frutti cukrászda Fantasztikus finomságokkal kápráztathatod el kedvesedet ebben a vidám hangulatú cukrászdában. A gyönyörű esküvői és alkalmi tortákat a szakma mesterei alkotják. Választhatsz katalógusból, de egyedi kéréseket is teljesítenek. A kényelem szeretőinek online rendelés is biztosított.
www.tuttifrutti-palmaicukraszda.hu
Budapest - SUGAR! - Design cukrászat A legváltozatosabb formavilág, különleges torta design! Az exkluzív, kristályokkal díszített divatos tortáktól az extravagáns megoldásokig minden megtalálható. A kidolgozásuk művészi minőségű. Esküvőkre, különleges alkalmakra kiemelten ajánljuk! On-line is rendelhető!
1042 Budapest, Petőfi Sándor u. 35. Tel.: +36-1/ 272-0202
www.sugarshop.hu/kinalatunk/tortak.html
Budapest - Auguszt Cukrászda Öt generáció, hagyomány, tudás, minőség. Hazánk egyik legrégebbi cukrászata tradicionális receptjeivel, kiváló minőségével a házasulandóknak is kedvez. Egyedi tervezésű tortáik nem csupán szépek, de nagyon ízletesek is. Esküvői tortáik az ünnepi vacsora méltó koronái lehetnek. Három üzletük kínálja a szebbnél-szebb dísztortákat. Weboldalukon mind a három helyszín megtalálható.
1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 14-16. Tel.: +36-1/3376-379
www.augusztcukraszda.hu

Debrecen - Mandula Cukrászda Debrecenben a Nagyerdei séta után beülhetsz pároddal ebbe a kedves kis cukrászdába. Meghitt, otthonos környezet, finom sütemények és fagylaltok várnak benneteket. Esküvői és alkalmi tortáik már nem csak az üzletben, hanem online is megrendelhetők.
4024 Debrecen, Ember Pál u. 23.
www.kismandula.hu
Fót - Ambrosia Cukrászda Hagyományos helyben készült kézműves fagylalttal, házias süteményekkel, különleges esküvői tortákkal, formatortákkal és ehető fényképes tortákkal várnak benneteket. Finom kávé specialitások, koktélok és fagylalt kelyhek teszik kellemessé és élvezetessé az itt töltött perceket. Nyári esküvőkhöz hűsítő ötletként ajánljuk a fagylaltpult kiszállítási lehetőséget.
2151 Fót, Móricz Zsigmond u. 96. Tel.: +36-27/ 538-515
www.ambrosia.hu
Szombathely - Mészáros Cukrászda Cukrászai saját ötletek, fényképek segítségével egyéni esküvői tortát terveznek. Gazdag katalógus tárukból ötleteket meríthetsz. Lehet marcipános, élővirágos, krémes, töltött...számukra nincs lehetetlen. Itt érdemes szétnézni!
9700 Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 70. Tel.: +36-94/ 505-007
www.meszaroscukraszda.hu/mc.php?base=etortak
Zsámbék - Grillázstorta Egy grillázs torta a népmesék világát idézi. Édes, pirított cukros, diós, mogyorós költemény, mely nem csupán ízeivel, de látványával is káprázatos megjelenésű. Különösen hagyományos lakodalmak asztalainak dekoratív szereplője egy ilyen csodatorta. Bárándiné Jánossy Enikő kívánságra készíti a grillázsszobrokat. Nézd meg Te is mesés alkotásait!
2072 Zsámbék, Meggyes u. 15. Tel.: +36- 30/ 409-8571
www.grillazs.hu
Székesfehérvár - Damniczki Cukrászat A cukrászda különleges tortáit díjnyertes cukrászmesterek készítik. Karamellfiguráikkal díszített tortakölteményeik elegáns színfoltjai a különleges alkalmaknak, amelyeket esküvőkre, és egyéb ünnepi alkalmakra ajánlunk. Csodálatos fagylaltkelyheikkel elbűvölheted partnered!
8000 Székesfehérvár, Új csóri u. 146. Tel.: 06-22/ 340-283
www.damniczki.hu
Dunaföldvár - Marcipán Cukrászda Gyönyörű marcipán borítás, remek ízek, dekoratív megjelenés, elegancia. Mindezek a tulajdonságok jellemezhetik a Marcipán Cukrászda fenséges menyasszonyi tortáit. Nézelődj és válassz!
7020 Dunaföldvár, Béke tér 3., Béke tér 3. Tel.: +36-75/ 541-055
www.marcipancukraszda.hu/kinalat.php?product=eskuvo
Dunaföldvár - Marcipán Cukrászda Dunaföldvár kedves találkahelye a Marcipán Cukrászda. Árnyas terasza nyáron különösen kellemes. Nagyszerű süteményei, tortái, fagylaltkelyhei megédesítik együttléteteket! Esküvői tortakölteményeik igen szépek!
7020 Dunaföldvár, Béke tér 3. Tel.: +36-75/ 541-055
www.marcipancukraszda.hu

21 találat (1 - 10)
1 2 3 »