vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
esküvői műsor
6 találat
Split Deco Live Show Az extravagáns látvány- és hangelemekkel tarkított show keretében improvizáció zajlik zenében és festészetben. Orgoványi Gábor festőművész az élő jazz zene hangaira, élőben fest digitális képeket, amelyek speciális installáción kerülnek kivetítésre. A nézők előtt kialakuló festmény átváltozik, történetet mesél el, amelyet a zene még inkább alátámaszt. Az előadás különlegessége a zene, a festés és a mozgás, az árnyak játékának összhangja, mellyel az esküvői party feledhetetlen fénypontjává válik.
1094 Budapest, Tűzoltó u. 6 Tel.: +36-20/ 528-2105
www.splitdeco.hu/splitdecolive.php
Karaoke - Konga Show - Dj rendelés A Best of Party Service minőségi karaoke szolgáltatások szervezője. Több ezer dal, hatalmas kivetítő, igényes alapok teremtenek remek hangulatot az énekelni vágyók számára. Discó, konga show is lehet egy party, legény vagy lánybúcsú, esetleg esküvő igényes műsoreleme, amely szintén megrendelhető.
Tel.: +36-30/ 4-116-116
www.bestofparty.hu
Karaoke műsorok technikai megvalósítása A Karaokebuli, jókedvű műsorok szervezője kiszállással, műsorvezetővel. Különböző csomagokból lehet választani, az igényeknek megfelelően. A dalok hang és szöveganyaga mellett videóbejátszások, egyedi effektek is izgalmassá tehetik a szórakozást. Professzionális hang és fénytechnikai berendezéseik, füst és buborékgépeik a kitűnő hangzás és látványélmények biztosítékai.
1025 Budapest, Utas u.5. Tel.: +36-70/222-222-0
www.karaokebuli.hu
Budapest - RaM Colosseum A város központjában, árnyas, ősfás kerttel, 21. századi stílusban kialakított belső térrel, panoráma és grillterasszal, fény és hangtechnikával, parkolási lehetőséggel várja vendégeit a RaM Colosseum. Akár 600 fő körasztalos ültetésére is alkalmas helyszín. Party Service szolgáltatásuk elsőrangú eszközparkkal, tapasztalt személyzettel, rutinos csapattal, stíluscsomagokkal vállalja rendezvények, esküvők lebonyolítását.
1133 Budapest, Kárpát u. 23. Tel.: + 36 1 398 8860
www.ramrendezvenyek.hu
Flair Coctail Service - Mixershow Fokozd esküvőd vagy partyd hangulatát egy látványos mixershow-val! Kápráztasd el vendégeidet különleges koktélokkal, melyeket Tornóczi Endre háromszoros mixerbajnok és táncos csapata prezentál. A rendezvényen első osztályú alapanyagokból, látványos show kíséretében készítik az italokat, melyekhez minden kelléket biztosítanak (eszköz, pohár, dj). Műsoraikkal a karibi stílust követik. Országszerte vállalnak fellépéseket rendezvényeken.
Tel.: +36-20/ 9495-573
www.flair.hu
Zenés műsoros est - Folklór program Színvonalas folklór programok esküvőre, rendezvényre, ünnepnapokra! A nagyhírű és világot bejárt Rajkó együttes volt tagjai, néptáncosai és zenészei, színes, humoros, látványos programot kínálnak, hogy emlékezetessé tegyék az élet kiemelkedő eseményeit. A folklór show a közönség aktív bevonásával szórakoztatja a vendégeket, melynek színvonalát a nagyszerű táncosok és a nemzetközi színpadokon is ismert, kiváló cigányzenészekből alakult muzsikus csapat biztosítja.
Tel.: +36-70/ 519-3086
www.budapestfolklore.webs.com
6 találat