vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
esküvői ötletek
4 találat
Esküvő zöld és fehér színekkel Tavasszal zsendül a természet, megjelennek a zöld rügyek, bontakozik az új élet, illattal telik meg a levegő. Hevesebben dobban a szív is, pezsdül a vér, bontakozik a szerelem. A tavasz az esküvők ideális évszaka. Friss virágokkal, zöld és fehér szinekre álmodtunk üde esküvői ötleteket.
Tovább »
Öszi esküvő / Narancs, bordó, rozsdabarna színekkel Az ősz kellemes levegőjével, természetes, meleg szineivel, kívánatos gyümölcseivel egy rusztikusan elegáns esküvő szervezését inspirálhatja. A meghívótól az egyéb dekorációig fantáziadússá tehetjük életünk egyik legszebb napját. Ötleteinket narancs, bordó, rozsdabarna árnyalatokkal, s a föld természetes színeivel képzeltük el.
Tovább »
Csipkerózsika álom - esküvő rózsákkal Friss tavaszi levegő, mindent átható rózsaillat, pompa és romantika. Csipkerózsika mesevilága elevenedhet meg egy rózsákra komponált esküvővel. Egy ódon várkastély, rózsák, herceg fehér lovon...és máris beteljesedik egy gyermekkori álom.
Tovább »
Arany esküvő / Az elegancia felsőfoka Fényűző ragyogás, királylányok világa, elegancia, jellemzi az aranyban pompázó esküvők hangulatát. Többféle árnyalatot is használhatunk az ó-aranytól a ragyogó színekig, párosíthatjuk fehérrel, krémszínnel, mogyoróval. Íme néhány szép példa, inspiráció és hasznos ötlet.
Tovább »
4 találat