vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
eljegyzés
15 találat (1 - 10)
1 2 »
Luxuslimuzin bérlés Egy ilyen limuzin az ünnepek romantikus és exkluzív szereplője. Sofőrje pezsgőt bont, ajtót nyit, telefonon fogadja az útiránnyal kapcsolatos utasításokat a hangszigetelt fallal elválasztható utastérből. Klíma, tv, video, cd, bárpult, világító kristálypoharak, hangulatfény szolgálja a kellemes és romantikus közérzetet. Ha igazán elegánsat szeretnél, válassz autóparkjukból!
1106 Budapest, Keresztúri út 120. Tel.: 06-20/9231-118
www.luxuslimuzin.hu
Limuzinbérlés - Pink Party Limó - Budapest A Pink Party Limuzin egy igazi csajos buli, lánybúcsú, szülinap vagy party felejthetetlen élménye! Rózsaszín álom autó luxus kivitelben, romantikus eljegyzésre Budapesten a Lánchíd közepén! Esküvőn az ifjú párt kísérhetik a számukra legfontosabb személyek ebben a különleges limuzinban, ahol együtt élvezhetik a luxus utazás nyújtotta élményeket, és még emlékezetesebbé válhat számukra a „nagy nap”!
1106 Budapest, Keresztúri út.120 Tel.: +36-20/ 9-231-118
www.pinkpartylimo.hu
Budapest - Hotel Benczúr Étterem A Hotel Benczúr Budapest szívében, a Világörökség részét képező Andrássy út mellett lévő Benczúr utcában található. Nyüzsgő belvárosi fekvése ellenére egy igazi kis zöld sziget, ahol a város zajától elzárva csendes, kertes környezet várja a vendégeket. Éttermük kiváló esküvői vacsorahelyszín. Budapest termük díszétkezésre 140 fő, állófogadásra 200-250 fő befogadására alkalmas. Kisebb termeik 70-100 fősek. Jó idő esetén a kertben a szertartás is megtartható.
1068 Budapest, Benczúr utca 35. Tel.: +36-1/ 479-5670
www.hotelbenczur.hu/index.php?action=showcat&id=12
Budapest - Zila Kávéház és Étterem A kávéház étterme ízléses kialakításával, visszafogott eleganciájával, üveg tetejével, természetes megvilágításával télen és nyáron egyaránt páratlan hangulatú. Finom grillételek, magyar és nemzetközi ételspecialitások várják a vendégeket. Kiváló rendezvényszínhely esküvőkre, családi ünnepekre. A belső térben 110 fő, a télikertben 70 fő ültethető le. Projektorral, vetítővászonnal és hangosítással rendelkeznek.
1183 Budapest, Üllői u. 452. Tel.: 06 1/ 290 2417
www.zilakavehaz.hu
szavazatok (0)
Eljegyzés Miután sikeresen megtörtént a lánykérés, és a szerelmes nő ajkán elhangzott a boldogító „igen”, további feladatok várnak a vőlegényre. A leánykérés után illik a szülőknek is bejelenteni a házassági szándékot, és jelképesen az apától is megkérni kedvese kezét. Biztosítani kell a lány szüleit afelől, hogy komolyak a szándékai, és bátran rábízhatják féltett gyermeküket!
Tovább »
Titokzatos lánykérés Földgolyónk egyik legromantikusabb városa Velence. Csodálatos épületeivel, a kanálisokon átívelő hidacskákkal, a vízet lágyan szelő gondolákkal, a Szent Márk tér galambjaival, lenyűgöző, titokzatos város. Szabolcs is ilyen titokzatos volt, amikor Ildikót Velencébe vitte.
Tovább »
15 találat (1 - 10)
1 2 »