vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
ebéd
9 találat
Budapest - La Donna Pizzéria Meleg színek, hangulatos fények, barátságos, közvetlen hangulat fogad ebben a kedves pizzázóban. Kezdődő kapcsolatok remek randevúhelye. Azonban minden pizzakedvelőnek ajánljuk. Magyaros étkeket is felszolgálnak, étlapjuk gazdag kínálattal rendelkezik. Rendelésre házhozszállítást vállalnak. On-line pizzarendelés lehetséges.
1173 Budapest, Pesti út 34. Tel.: +36-1/ 256-8662
www.donnapizza.hu
Fót - Fáy Présház Vendéglő Fáy András a főváros zaját cserélte fel gyakran, hogy nyugodtan pihenhessen a Fóti Somlyó dombjai közt fekvő szőlőskertjében. Présházában gyakran összegyűltek a reformkor jeles képviselői: Vörösmarty, Deák, Garay és sokan mások. Fáy András egykori présháza ma híres vendégfogadó hely. A 100 legjobb magyar étterem között tartják nyilván! Kiváló konyháját szívesen ajánljuk minden korosztálynak!
2151 Fót, Fáy sétány Tel.: +36-27/ 395-215
www.faypreshaz.hu
Budapest - Don Roberto Pizzeria Barátságos fogadtatás, és több mint 30 féle pizza vár ebben a családias pizzázóban. Fiatal párok kedvenc helyszíne lehet kedvező áraik, és a hely közvetlensége miatt. On-line rendelés lehetséges.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 40. Tel.: +36-1/ 340-2598
www.donroberto.hu/page.php?p=elerhet

Budapest - Joe Háza Étterem és Pizzeria Ugye milyen szép látvány egy kemence lobogó tűzzel? Lapáton kerül bele a finomságokkal megrakott tészta. Aztán érzed az illatot, és nem tudsz ellenállni! Meg kell kóstolni a különböző ízeket. Teheted ezt a klimatizált pincében, vagy a mediterrán hangulatú teraszon, amely a mai trendnek megfelelő: koktélpulttal, leanderekkel, csobogókkal, Martini asztalokkal. Joe Háza első randevúk ideális színhelye!
1239 Budapest, Grassalkovich 33. Tel.: +36-1/ 286-3054
www.facebook.com/pages/Joe-H%C3%A1za-%C3%89tterem-%C3%A9s-Pizz%C3%A9ria/231486030272654
Nagymaros - Maros Étterem A kikötő patinás épületében, közvetlenül a Duna-parton fogadja vendégeit a Maros étterem. A teraszról csodálatos kilátás nyílik a visegrádi várra. A Duna felől érkező hűs fuvallat, a lubickoló vadkacsák, a vizet fodrozó hajók, az étterem remek konyhája kitűnő összhatást biztosítanak a romantikus hangulathoz. A magyaros és mediterrán fogások, a látványkonyhában készülő remek pizzák és a mérsékelt árak minden korosztály számára kedvezőek.
2626 Nagymaros, Béla király sétány 1. Tel.: +36-27/354-576
www.facebook.com/marosface
Visegrád - Nagyvillám Vadászcsárda Az ember elámul, amint megpillantja ezt a meseszép helyszínt. A kanyargó Duna látványa, a táj elbűvölő szépsége, a Fellegvár és a korszakokon átívelő reneszánsz hangulat fogadja az ide látogatót. Az étterem remekül illeszkedik a tájba. Fűszerkertje varázslatos tündérkert, mely alapja a konyha remek ízeinek, a vad, hal és grillspecialitásoknak. A romantikus szerelmesek az étterem teraszáról gyönyörködhetnek a naplementében. Minden korosztálynak ajánljuk!
2025 Visegrád, Nagyvillám - Fekete hegy Tel.: +36-30/ 278-3251
www.nagyvillam.hu
Budapest - Ristorante Krizia Az étterem konyhája megpróbálja megmutatni a hamisítatlan, természetes, kreatív és hagyományos olasz konyhát, rusztikus családias légkörben, a tulajdonos állandó jelenlétében. A makarónik és a spagettik külön készült ragukkal igen sok formában szerepelnek az étlapon melyeket mindig frissen főznek, a raviolikat és a tortellíniket a vendég igénye szerint töltik meg közvetlenül a főzés és tálalás előtt. Kitűnő olasz borokkal koccinthattok!
1066 Budapest, Mozsár utca 12. Tel.: +36- 1/ 331-8711
www.ristorantekrizia.hu
Budapest - Trófea Grill Étterem A Trófea étteremlánc korlátlan étel és italfogyasztással, bőséges svédasztalos választékkal fogadja vendégeit. A hagyományos ízek kedvelői és az ínyencek egyaránt megtalálják kedvenc fogásaikat. A lobogó kemencékben házias péksütemények, rétesek, pogácsák készülnek. A látványkonyha ínycsiklandozó illatával csalogat. Honlapjukon minden éttermüket bemutatják.
www.trofeagrill.hu
Budapest - Kaeng Som Tom Yum -Thai étterem & Wok bár Az egzotikus ízek, a különleges étkezési szokások és a távolkeleti fűszerek kedvelőinek ajánljuk hazánk legnagyobb thai éttermét. Tradicionális thai receptek, udvarias kiszolgálás, egyszerű, természetes, letisztult miliő, megfizethető árak és a felejthetetlen thai mosoly fogadja a vendégeket.
Tovább »
1061 Budapest, Andrássy u.2. Tel.: +36 1/ 273 09 03
www.kaengsomtomyum.hu

9 találat