vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
dísztorta
12 találat (1 - 10)
1 2 »
Esküvői torta variációk Az esküvői vacsora koronája az ünnepi torta. Ajánlatos, hogy a torta is illeszkedjen a dekorációhoz, az esküvő stílusához. Gyűjteményünk ötleteket kíván adni a különböző lehetőségekhez. Kellemes böngészést kívánunk!
Tovább »
Zsámbék - Grillázstorta Egy grillázs torta a népmesék világát idézi. Édes, pirított cukros, diós, mogyorós költemény, mely nem csupán ízeivel, de látványával is káprázatos megjelenésű. Különösen hagyományos lakodalmak asztalainak dekoratív szereplője egy ilyen csodatorta. Bárándiné Jánossy Enikő kívánságra készíti a grillázsszobrokat. Nézd meg Te is mesés alkotásait!
2072 Zsámbék, Meggyes u. 15. Tel.: +36- 30/ 409-8571
www.grillazs.hu
Szombathely - Mészáros Cukrászda Cukrászai saját ötletek, fényképek segítségével egyéni esküvői tortát terveznek. Gazdag katalógus tárukból ötleteket meríthetsz. Lehet marcipános, élővirágos, krémes, töltött...számukra nincs lehetetlen. Itt érdemes szétnézni!
9700 Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 70. Tel.: +36-94/ 505-007
www.meszaroscukraszda.hu/mc.php?base=etortak

Budapest - Horváth Cukrászda Budapest méltán híres cukrászdája a Horváth cukrászda, amely különleges tortáival, süteményeivel kápráztatja el a betérőt. A tortaköltemények esküvőkre, születésnapokra, évfordulókra és egyéb különleges alkalmakra készülnek, nagy precizitással, ízléssel és szakmai hozzáértéssel. A hatalmas választék mellett, egyedi igényeknek is megfelelnek. A torták e-mailben is megrendelhetők.
1042 Budapest, Petőfi Sándor u. 35. Tel.: 06 1/ 370-4196
www.horvathcukraszda.hu
Fót - Ambrosia Cukrászda Hagyományos helyben készült kézműves fagylalttal, házias süteményekkel, különleges esküvői tortákkal, formatortákkal és ehető fényképes tortákkal várnak benneteket. Finom kávé specialitások, koktélok és fagylalt kelyhek teszik kellemessé és élvezetessé az itt töltött perceket. Nyári esküvőkhöz hűsítő ötletként ajánljuk a fagylaltpult kiszállítási lehetőséget.
2151 Fót, Móricz Zsigmond u. 96. Tel.: +36-27/ 538-515
www.ambrosia.hu
Budapest - SUGAR! - Design cukrászat A legváltozatosabb formavilág, különleges torta design! Az exkluzív, kristályokkal díszített divatos tortáktól az extravagáns megoldásokig minden megtalálható. A kidolgozásuk művészi minőségű. Esküvőkre, különleges alkalmakra kiemelten ajánljuk! On-line is rendelhető!
1042 Budapest, Petőfi Sándor u. 35. Tel.: +36-1/ 272-0202
www.sugarshop.hu/kinalatunk/tortak.html
Budapest - Auguszt Cukrászda Öt generáció, hagyomány, tudás, minőség. Hazánk egyik legrégebbi cukrászata tradicionális receptjeivel, kiváló minőségével a házasulandóknak is kedvez. Egyedi tervezésű tortáik nem csupán szépek, de nagyon ízletesek is. Esküvői tortáik az ünnepi vacsora méltó koronái lehetnek. Három üzletük kínálja a szebbnél-szebb dísztortákat. Weboldalukon mind a három helyszín megtalálható.
1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 14-16. Tel.: +36-1/3376-379
www.augusztcukraszda.hu
Budapest - Tutti frutti cukrászda Fantasztikus finomságokkal kápráztathatod el kedvesedet ebben a vidám hangulatú cukrászdában. A gyönyörű esküvői és alkalmi tortákat a szakma mesterei alkotják. Választhatsz katalógusból, de egyedi kéréseket is teljesítenek. A kényelem szeretőinek online rendelés is biztosított.
www.tuttifrutti-palmaicukraszda.hu
Székesfehérvár - Damniczki Cukrászat A cukrászda különleges tortáit díjnyertes cukrászmesterek készítik. Karamellfiguráikkal díszített tortakölteményeik elegáns színfoltjai a különleges alkalmaknak, amelyeket esküvőkre, és egyéb ünnepi alkalmakra ajánlunk. Csodálatos fagylaltkelyheikkel elbűvölheted partnered!
8000 Székesfehérvár, Új csóri u. 146. Tel.: 06-22/ 340-283
www.damniczki.hu
Esküvői torta divat  - Újdonságok -Torta trend 2016/2017 Mint minden évben, az idén is új esküvői torta kreációkkal lephetik meg vendégeiket az ifjú párok. A mestercukrászok gazdag fantáziával alkotják a tortakölteményeket. Új trend a torta festmény, a csipketorta, a cake pop (golyó torta) és a macarónokból összeállított torony. Továbbra is divatosak a vicces, humoros torták, poénos tortadíszek. Meríts ötletet az újdonságokból!
Tovább »

12 találat (1 - 10)
1 2 »