vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
csónakázás
7 találat
Lillafüred - Hámori-tó "Miskolc környékének egyik nevezetessége a lillafüredi Hámori-tó. Ha a Palota szálló előtti gátján, sétányán vagy csónakon végighaladunk mellette vagy rajta, felejthetetlen látványban van részünk. Szívünk, lelkünk felvidul és gyönyörűséggel telik meg az erdős sziklák között elterülő, sötétzöld víz láttán.” – írta Vásárhelyi István. Valóban Lillafüred gyönyörű látványossága a csónakázó tó. Izgalmas, romantikus helyszín, ahol csónakázni és vízibiciklizni is lehet.
Tovább »
3517 Lillafüred, Erzsébet sétány 2. Tel.: +36-46/328-010
Miskolctapolca - Csónakázó-tó Romantikus csónakázásban lehet részetek Miskolctapolcán. Az ősfás park közepén találjátok a zöld vizű csónakázó tavat. Szomorúfüzek hajlanak a víz fölé, alatta vadkacsapár terelgeti kicsinyeit. Méltóságteljesen vonulnak a hattyúk, nem igen zavarja őket az evezők csobbanása. A tóban a csónakázás mellett vízibiciklizni is lehet.Nyitva tartás:május 1.-szeptember 30. 10:00-18:00-ig
3519 Miskolctapoca, Pazár sétány Tel.: +36-46/370-444
www.miskolctapolca.info
Tapolca - Tavasbarlang Ha romantikus együttlétre vágysz, ajánljuk a tapolcai tavasbarlangot. A karsztvíz által kialakított háromszintű barlangrendszer alsó termeit és a felső járatok egy részét víz borítja. Ezt a mintegy 300 méteres szakaszt csónakkal lehet körbejárni. A szarmata mészkőben kialakult barlang különös érdekességét a benne levő tavak nyújtják, melyek zöldes színű vízén lehet csónakázni. A barlang utcai öltözékben szakszerű vezetés mellett látogatható.
8300 Tapolca, Kisfaludy Sándor utca 3. Tel.: +36-87/ 412-579
www.tapolca.hu
Budapest - Vajdahunyad Ez a helyszín mesebeli világba repít benneteket. Igazi hercegnek és hercegnőnek érezhetitek magatokat a gyönyörű környezetben. A város legnagyobb parkjában csöndesen bújik meg a vár, szemléli az összebújó szerelmespárokat, s megőrzi titkukat. A várat körül ölelő tavon nyáron csónakázni lehet, télen pedig korcsolyázni. A Vajdahunyad esti fényben igazán varázslatos, szerelmes szavakat egymás fülébe suttogva pedig valóban maga a boldogság! Mi már kipróbáltuk! Bevált!
Tovább »
1146 Budapest, Városliget Tel.: +36-1/ 363-1973

Sástó - Csónakázó és horgásztó

szavazatok (0)
Sástó - Csónakázó és horgásztó Aki szereti a vadregényes romantikát, az látogasson el a Mátrába Sástóra. Hazánk legmagasabban fekvő tava csónakázásra és horgászásra egyaránt alkalmas. Az apró szigeteken vizet simogató szomorúfüzek hajladoznak, a kék tó felett fahidak ívelnek át, és vidáman úszkáló vadkacsák fodroznak vízgyűrűket. A parton hangulatos séta, erdei kirándulás és kényelmes kemping várja a romantikát kedvelőket.
3200 Mátrafüred - Sástó
Tisza tó - Csónakos barangolás A Tisza-tó varázslatos világában nagyszerű élmény csónakkal barangolni. Eredeti halászladikokkal, szakavatott vezetők kalauzolnak a Tisza selymes hullámain, hogy felfedezhessétek a galériaerdők megnyugtató látványát, sokszínű madárvilágát. A kisebb-nagyobb csatornák árnyékos zöld alagútján vezetnek a szemet gyönyörködtető végeláthatatlan víztükrökhöz, melyeket a kiszáradt, de még lábon álló fák tesznek máshoz nem hasonlíthatóvá.
5358 Tiszafüred, Kormorán kikötő Tel.: +36-20/ 939-1979
www.kormorankikoto.hu/magyar/csonakos_barangolas.htm
Tiszafüred - Tisza-tavi csónaktúra - Madárrezervátum túra Lépj ki a mindennapok egyhangúságából egy csodálatos vízivilágba! A Tisza-tó vadregényes, érintetlen szépsége, változatos élővilága, gazdag halfaunája és vízimadár-élőhelye Téged is elvarázsol. A tározó területén gyönyörű ártéri erdők, mocsárrétek, szigetek, aranyló homokpadok, sekély vizű hinarasok váltakoznak egymással. Fedezd fel egy szervezett csónaktúrán a tó romantikus szépségeit!
5350 Tiszafüred, Kistisza u. 1. Tel.: 06-70/382-3343
www.okotura.gportal.hu
7 találat