vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
borászat
3 találat
Budapest - Andante Borpatika Az "Elnökségi Referencia Borbár" és a "Legszebb Hazai Borbár" címmel kitüntetett Andante Borpatika sajátos ízlést kíván felmutatni. Napi ajánlataik sorában gondosan egymáshoz hangolt ételek és italok szerepelnek. Sommelier munkatársaik és a felszolgálók magas szakmai tudással segítenek a választásban. Programjaikban műsoros estek is szerepelnek. Nézetünk szerint: a jó bor művészet, személyességében csak a zenéhez, irodalomhoz hasonlítható.
Budapest, Bem rakpart 2. Tel.: +36 -1/ 457-0807
www.andante-borpatika.hu
Budapest - Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarház A Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarház termékei a magyar hagyomány és kultúra őrzői. A fejedelmi köntösbe öltöztetett minőségi pálinkák és borok kóstolására a székhelyül szolgáló Rákóczi Lovagterem és Rákóczi pince biztosítanak méltó helyszínt. A bor- és pálinkatúrák felejthetetlen események! A ház termei családi rendezvények, legény és leánybúcsúk megtartásához is elegáns, ünnepi helyszínt biztosítanak.
Tovább »
1162 Budapest, Bekecs u. 22. Tel.: +36-1/401-5000
www.rakoczi-delikat.hu
Budapest - 220 éves Pinceétterem - Symbol Budapest Eredeti magyar, tót és sváb receptek alapján készülő tradicionális ételek, kiváló magyar borok és pálinkák jellemzik az éttermet. A hangulatot olyan elemek fokozzák, mint eredeti búbos kemence, látványkonyha antik berendezési tárgyakkal. A három teremből álló pince az esemény nagyságától függően termenként, vagy teljes egészében igénybe vehető. A 220 éves névhez méltóan az étteremben 220 féle magyar bort tartanak több mint 30 magyar pincészet kínálatából.
1036 Budapest,, Bécsi út 56. Tel.: +36-1/333- 5656
www.symbolbudapest.hu
3 találat