vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
barlangi esküvő
4 találat
Lillafüred - Barlangi esküvő - Anna barlang Csodálatos cseppkővilágban, igazi Isten alkotta oltár előtt erősíthetitek meg egymás iránti szerelmeteket a lillafüredi Anna-barlangban. A helyszín meghitt hangulatú, ugyanakkor rendhagyó és roppant különleges.
Tovább »
3517 Lillafüred, Anna barlang Tel.: +36-36/422-700,
Lillafüred - Anna - barlang Az Anna-barlang bejárata a Palota-szálló alatti Függőkertek aljában, közvetlenül a Szinva-vízesés mellett található. Ez a környezet éppolyan romantikus, mint a barlang csipkeszerű, képződményei, amelyek a barlang egyedi értékét adják. A különleges cseppkővilág érdekes alakzatai fantázianeveket kaptak. A "Jézus szíve" egy szív alakú cseppkőképződmény, mely alatt a mai napig esküvők köttetnek. A továbbvivő lépcsősor a "Paradicsomba" vezet.
Tovább »
Aggtelek - Barlangi esküvő - Baradla barlang Fogadj örök hűséget a természet cseppkövei alatt! Semmihez sem fogható élmény ilyen csodálatos környezetben kimondani a boldogító "Igen"-t. A Baradla-barlang hangversenytermében rendezhetitek az esküvői szertartást, s egy közeli helyszínt választhattok a vacsorához. A barlang akár 1000 fős vendégsereg befogadására is alkalmas!
Tovább »
3759 Aggtelek, Baradla barlanf Tel.: +36 48 503 208
Aggtelek - Baradla - barlang A Baradla barlang hazánk legnagyobb, legszebb és legtöbbet látogatott barlangja. A gyönyörű cseppkőbarlang látogatása során egy varázslatos mesevilágba érkezünk, melyet a sejtelmes fények és a denevérek suhogása tesz még izgalmasabbá. A mészkőcsodákat stílusosan fantázianevekkel látták el. Pl:Semiramis függő kertje, Salamon temploma...Hangversenytermében a nagyszerű akusztikának köszönhetően különleges a hangzásélmény.
Tovább »
3759 Aggtelek Tel.: +36-48/ 343-073
4 találat