vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
ültetőkártya
4 találat
Esküvői meghívó - Meghívó Börze - Webáruház Eljegyzés majd esküvő...Az ifjú pár addigi, közös életének legboldogabb napja. A közös út kezdetéhez szeretne a "Meghívó börze" is hozzájárulni, egyedi, különleges esküvői meghívó kínálatával, melyben megtalálhatók:Fényképes meghívók, francia hajtogatott és hajtogatott esküvői meghívók, a kreatívabb ötleteket kedvelőknek a pausz vagy gyöngyház tekercs vagy akár az organza zsákos meghívók. A weboldalon található minták, hátterek mellett bármilyen elképzelést megvalósítanak. A hét minden napján rendelkezésetekre állnak!
1134 Budapest, Gidófalvy Lajos utca 29. III/4., Tel.: +36-20/421-9585
www.meghivoborze.hu
Középpontban a vendégek Noha az esküvő főszereplői a menyasszony és a vőlegény, azért a meghívott vendégek jó közérzete is fontos szempont. Mire figyeljünk, amikor vendéget hívunk? Hová ültessük őket? Mivel szórakoztassuk a násznépet? Hogyan köszönjük meg jelenlétüket? Sok apró részlet, amelyhez ötleteket adunk.
Tovább »
Esküvő zöld és fehér színekkel Tavasszal zsendül a természet, megjelennek a zöld rügyek, bontakozik az új élet, illattal telik meg a levegő. Hevesebben dobban a szív is, pezsdül a vér, bontakozik a szerelem. A tavasz az esküvők ideális évszaka. Friss virágokkal, zöld és fehér szinekre álmodtunk üde esküvői ötleteket.
Tovább »
4 találat