vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
élményfürdő
19 találat (1 - 10)
1 2 »
Debrecen - Aquaticum Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a debreceni Nagyerdő szívében, egy kupolacsarnokban található. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára. A vízi paradicsom egész napos kikapcsolódást, szórakozást jelent minden generációnak. A vízi paradicsomban étterem és Thai Masszázscentrum is működik. Termálvizes medencéi gyógyhatásúak.
4032 Debrecen, Nagyerdei park 1. Tel.: + 36 52 514 174
www.aquaticum.hu
Zalakaros - Aquapark és Termálfürdő Zalakaros termálfürdő komplexuma gyönyörű környezettel, gyógyvízzel, élménymedencékkel és wellness szolgáltatásokkal várja a pihenni vágyókat. A víz sokféle betegségben nyújt segítséget. A víziparadicsom csúszdái, és létesítményei, a különféle vízi attrakciók remek szórakozást biztosítanak. A virágos, szép környezet hangulatos hátteret ad. Hazánk egyik legszebb fürdőhelye.
8749 Zalakaros, Thermál u. 4 Tel.: +36 93/340-420
www.furdo-zalakaros.hu
Makó - Termál és Gyógyfürdő Az egész évben működő gyógyfürdő Makó szívében fekszik. Különlegessége az itt található gyógyiszap. A Makovecz Imre által tervezett épület, a hatalmas zöld terület, a gyógymedencék kikapcsolódásra csalogatnak. Az élménymedence és a hosszú csúszda vidám kalandra hívnak. Az árnyas fák alatt színvonalas vendéglátásra számíthattok.
6900 Makó, Marczibányi tér 6. Tel.: +36-62/ 212-590
www.makogyogyfurdo.hu

Tiszaújváros - Termálfürdő és Strand A Termálfürdő 1200 méter mélyről jövő 57°C-os hévizet hasznosít, amely viszonylag magas sókoncentrációjú termális ásványvíz. A termálmedencék impozáns épületekben kaptak helyet. A strand megjelenésében is látványos amely a legkorszerűbb fürdőtechnikai megoldások felhasználásával lepi meg látogatóit. Medencék, élményfürdők, sportpályák, napozók, csúzdák, valamint széleskörű szolgáltatásokat nyújtó pavilonok gondoskodnak a vendégek ellátásáról, pihenéséről.
3580 Tiszaújváros, Termálfürdő Tel.: +36- 49/ 540
www.termal.tujvaros.hu
Termál- és Élményfürdő - Lipót Csodálatos környezetben található a Szigetköz gyöngyszemének nevezett termál és élményfürdő. Úszó és élménymedencékkel, szigettel, patakkal, vízimalommal, amelyben szauna működik - kívánja kényeztetni az ide látogatókat. Hétvégeken műsorral kedveskednek a vendégeknek.
9233 Lipót, Fő u. 84. Tel.: +36-96/ 215-723
www.lipotfurdo.hu
Cserkeszőlő - Gyógy és Strandfürdő Cserkeszőlő Kecskemét és Gyula között található. Gyógy és strandfürdője nagy érték a település számára. A fürdőzés öröme a gyógyulással is összekapcsolható, melyhez széles szolgáltatásokat nyújtanak. A csupán strandolni vágyók is élvezhetik a víz örömét. Ponyvacsúszdájukon jót szórakozhattok.
5465 Cserkeszőlő, Fürdő út 25. Tel.: +36-56/ 568-465
www.cserkeszolo.hu
Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Budapest a vizek városa, ezt bizonyítják csodálatosan szép fürdői, melyek a víz élvezete mellett, esztétikai élményt is jelentenek. Strandfürdői, ahol igazi vidám pancsolásban lehet részetek. Az oldal, a Budapest területén található gyógy-, termál- és strandfürdők gyűjteménye. Részletes információk árakról, szolgáltatásokról, vízösszetételről. Válassz, és ajándékozd meg kedvesedet a fürdőzés élményével!
1138 Budapest, Népfürdő u. 38. Tel.: +36-1/ 452-4500
www.budapestgyogyfurdoi.hu
Győr - Rába Quelle - Gyógy, Termál- és Élményfürdõ Magyarország klórmentes fürdőinek egyike öt élményfürdővel, két óriáscsúszdával. 40 féle élményelem, vízesések, barlangok teszik még élvezhetőbbé a kikapcsolódást. Nappal is varázslatos éjszakai hangulatban lehet részetek a romantik medencében. Üdítő italokat fogyaszthattok a vízibár kínálatából.
9025 Győr, Fürdő tér 1. Tel.: +36-96/ 514-900
www.rabaquelle.hu
Hévíz - NaturMed Hotel Carbona **** Kényeztető szálloda, mediterrán környezettel, szépen berendezett szobákkal. Kívül tengerkék élményfürdő, rusztikus fahíddal a pici szigetre, ahol a bárban préselt gyümölcslevek, üdítők frissítenek. A belső térben római kori luxus-fürdőt idéző termálfürdő. Hangulatos esti fények, meghitt vacsorák fokozzák a romantikus élményeket. Magas színvonalú wellness-fitness-beauty szolgáltatások teszik teljessé a felüdülést. Nászutasoknak is ajánljuk!
8380 Hévíz, Attila u.1. Tel.: +36-83/ 501-500
www.carbona.hu
Ráckeve - Aqualand A hangulatos Duna-parti városkának valóságos kincse a termálvízes strand. A gyógyhatású víz minden korosztálynak megfelelő felüdülést nyújt. Az ifjak a víziparadicsom csúszdáin élvezhetik a játék élményét, a kevésbé mozgékonyak a szebbnél szebb medencék közül válogathatnak. Ajánlott komplex jegy vásárlása, ha mindent ki szeretnétek próbálni.
2300 Ráckeve, Strand u.1. Tel.: +36-24/ 423-220
www.aqua-land.hu

19 találat (1 - 10)
1 2 »