vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
ékszertartó cipő
3 találat
szavazatok (0)
Selyemfestés Egy kifeszített selyemdarab, selyemfesték, kontúrfesték...és már neki is láthatsz egy kézzel festett kendőnek, terítőnek, faliképnek. Az ötleteknek csak a fantáziád szab határt. Hogy mégis kedvet csináljunk hozzá, találtunk számodra egy olyan oldalt, ahol kész darabokból meríthetsz ihletet. Ügyes kezű férfiaknak is ajánljuk!
Tovább »
www.batikguild.org.uk/gallery.asp
A szerelem titkai - Vonzalom és taszítás Egy párkapcsolatban nyilván az a jó, ha minél több dologban van azonosság, vagy hasonlóság. Persze nincs tökéletes pár, ezért ha vannak különbségek, mindig ellenőrizzük a vonzalom és taszítás szemszögéből. Kérdezzük meg magunktól: - Az a különbség ami van köztünk ezen és ezen a területen, vonzó számomra, vagy irritál, és taszít? Ha a különbségek zömmel vonzóak, akkor nem akkora a baj, de ha taszítanak, akkor komoly.
Tovább »
Ékszertartók, ékszerdobozok Mindig megtalálja a fülbevalókat, gyűrűket, és egyéb apró kiegészítőket az, aki ékszertartóban tárolja az ékszereit. A csinos dobozok és különféle formájú tartók szép és nőies meglepetések. Kitűnő ajándék ötlet születésnapra, névnapra, Valentin napra!
www.szerelemplaza.hu/kat-118-.html


3 találat