vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
éjszakai szórakozás
12 találat (1 - 10)
1 2 »
Gergelyiugornya - Atlantika Aquapark Az Atlantika Vízividámpark Gergelyiugornyán, Vásárosnaménytól 5 km–re található. Kamikáze- anakonda- és bobcsúszdák biztosítják a vízi vidámságot. A strandot pálmafák díszítik, melyek délies hangulatot árasztanak. Főszezonban fókashow szórakoztatja a vendégeket. Lehetőség van éjszakai fürdőzésre is, a romantikát kedvelők örömére!
4803 Gergelyiugornya, Gulacsi út 56. Tel.: +36-45/ 570 112
www.atlantika.hu
Tiszaújváros - Termálfürdő és Strand A Termálfürdő 1200 méter mélyről jövő 57°C-os hévizet hasznosít, amely viszonylag magas sókoncentrációjú termális ásványvíz. A termálmedencék impozáns épületekben kaptak helyet. A strand megjelenésében is látványos amely a legkorszerűbb fürdőtechnikai megoldások felhasználásával lepi meg látogatóit. Medencék, élményfürdők, sportpályák, napozók, csúzdák, valamint széleskörű szolgáltatásokat nyújtó pavilonok gondoskodnak a vendégek ellátásáról, pihenéséről.
3580 Tiszaújváros, Termálfürdő Tel.: +36- 49/ 540
www.termal.tujvaros.hu
Ráckeve - Aqualand A hangulatos Duna-parti városkának valóságos kincse a termálvízes strand. A gyógyhatású víz minden korosztálynak megfelelő felüdülést nyújt. Az ifjak a víziparadicsom csúszdáin élvezhetik a játék élményét, a kevésbé mozgékonyak a szebbnél szebb medencék közül válogathatnak. Ajánlott komplex jegy vásárlása, ha mindent ki szeretnétek próbálni.
2300 Ráckeve, Strand u.1. Tel.: +36-24/ 423-220
www.aqua-land.hu
Sétarepülés - Éjszakai repülés - VIP repülés Az élmények a legmaradandóbb ajándékok. Különleges meglepetés, és nagyszerű szórakozás a repülés különböző formáit átélni. Itt válogathatsz a lehetőségek közül. A Duna panorámájában szeretnétek a magasból gyönyörködni, vagy egy éjszakai repülés romantikája vonzóbb? VIP helikopteres repülésben részesítenéd a nagy Őt, vagy névre szóló repüléssel lepnéd meg? Válassz!
Budapest, Budaörs - repülőtér, Tököl - repülőtér Tel.: 06-20/ 553-07-83
www.siraly.eu
Debrecen - Aquaticum Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a debreceni Nagyerdő szívében, egy kupolacsarnokban található. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára. A vízi paradicsom egész napos kikapcsolódást, szórakozást jelent minden generációnak. A vízi paradicsomban étterem és Thai Masszázscentrum is működik. Termálvizes medencéi gyógyhatásúak.
4032 Debrecen, Nagyerdei park 1. Tel.: + 36 52 514 174
www.aquaticum.hu
Leányfalu - Termálfürdő A festői Dunakanyarhoz vezető 11-es főút mellett található Leányfalu termálfürdője. A Duna partján csodálatos zöldövezetben kialakított strand legfőbb értéke a föld mélyéről feltörő gyógyvíz. A strand területén található még a sportolni vágyók örömére egy homokos talajú foci- illetve kézilabdapálya. Ősfás környezetben öt medencével működő strand és termálfürdő.
2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond u. 142 Tel.: +36-26/ 383 -370
www.leanyfurdo.hu
Egerszalók - Gyógy és Wellnessfűrdő ***** Egertől kb 6 km-re található ez a kimagasló wellness-szolgáltatásokat kínáló gyógyfürdő. Thai masszázs thai masszőrökkel, szaunák, melyek valóságos szaunavilágot képeznek. A hegyoldalról lefolyó, gyógyvíz alkotta, különleges, teraszos mészkőképződmény csodálatos látvány. Az esti fű illata, romantikus naplemente, a háborítatlan természet moraja... Egyedülálló a strand atmoszférája, amely a regenerálódás feledhetetlen helyszíne.
3394 Egerszalók, Forrás út 4. Tel.: +36-36/ 688-500
www.egerszalokfurdo.hu
Szeged - Napfényfürdő Aquapolis Egész évben kínálja vízi kalandjait hazánk legújabb fürdőkomplexuma. Az élménymedencék mellett, Európa leghosszabb csúszdája várja a fürdővendégeket! A 30 méteres toronyból induló, 272 m hosszú, zárt óriáscsúszda az egyik legizgalmasabb attrakciója a víziparknak. A fürdőzés élménye után, a wellness részlegben kényeztethetik magukat a relaxálni vágyók. Kedden és pénteken éjszakai csúszdázás!
www.napfenyfurdoaquapolis.com
Budapest - Orfeum - A pesti mulató Az Orfeumban újra éledt a hajdani mulatók világa, a könnyed, ugyanakkor igényes szórakozás. Süppedő foteleivel, kávé- és italkülönlegességeivel a régi kávéházakat, pódiumával pedig az egykori orfeumok hangulatát idézi. Egyedülálló programjaival, zenei és színházi estjeivel, klub koncertjeivel és revü műsoraival új életérzést kínál vendégei számára.
1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. Tel.: +36-30/ 948-6448
www.orfeumclub.hu
Cegléd - Aqua Centrum Nagyszerű vízi élmények sokasága vár Rátok Cegléden. A vízi attrakciók között cső- kamikaze- feketelyuk- hagyma- csúszdák és egy különleges ingacsúszda található, amelyet a bátrabbaknak ajánlunk. Vesd a mélybe magad, aztán ha megnyugodtál, próbáld újra! Garantáltan kivívod párod elismerését! Üljetek óriásgumikba és élvezzétek így is a csúszdák és medencék nyújtotta örömöket és az éjszakai csúszdázás lehetőségét. Töltsetek egy tökéletes napot kettesben!
2700 Cegléd, Fürdő u. 27-29 Tel.: +36-53/ 501-177
www.cegleditermal.hu/aquacentrum
12 találat (1 - 10)
1 2 »