vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
éjszakai fürdőzés
17 találat (1 - 10)
1 2 »
Gergelyiugornya - Atlantika Aquapark Az Atlantika Vízividámpark Gergelyiugornyán, Vásárosnaménytól 5 km–re található. Kamikáze- anakonda- és bobcsúszdák biztosítják a vízi vidámságot. A strandot pálmafák díszítik, melyek délies hangulatot árasztanak. Főszezonban fókashow szórakoztatja a vendégeket. Lehetőség van éjszakai fürdőzésre is, a romantikát kedvelők örömére!
4803 Gergelyiugornya, Gulacsi út 56. Tel.: +36-45/ 570 112
www.atlantika.hu
Miskolctapolca - Barlangfürdő**** A miskolctapolcai barlangfürdő egy különleges és méltán világhírű fürdő. A sziklából előtörő gyógyító termálvize gyönyörű látvány, és üdítő élmény. A barlangi fürdőzés semmihez sem fogható. Izgalmas kaland bejárni kivilágított vízifolyosóit, elüldögélni a római medencében, a jakuzziban, vagy a külső medencékben lubickolni. A szauna-park testnek-léleknek egyaránt élénkítő frissülést biztosít.
3519 Miskolc-Tapolca, Pazár sétány 1. Tel.: +36-46/ 560-030
www.barlangfurdo.hu/index.php
Zalaegerszeg - Aquapalace Az egyedülálló stílusban épült fürdő boltíves, üvegkupolás szerkezete csodálatos látványt nyújt, így téve még különlegesebbé az itt eltöltött időt. Több mint 10000 izzó került beépítésre, melyek több millió különböző színben pompázva fényterápiával kényeztetik a fürdőzőket, melyeket a vele harmonizáló hanghatások felejthetetlenné varázsolnak. Masszázs, szauna, sókamra biztosítja test és lélek regenerálódását. Pénteki és szombati napokon az éjszakai fürdőzés lehetősége nyújt kiváló közös programot.
8900 Zalaegerszeg -Ságod, Hrsz. 0737/49. Tel.: +36-92/ 511-093
www.zalaegerszegitermalfurdo.hu

Kehidakustány - Kehida Termál Hotel **** -  Hertelendy Ház **** Az exkluzív színvonalat képviselő szállodák a gyógy- és élményfürdő közelségében találhatók. Mindkettőt az igényes kikapcsolódásra vágyóknak, ajánljuk. Minden szoba légkondicionált, telefonnal televízióval, minibárral felszerelt. Ingyenes belépőt biztosít a fürdő területére.
8784 Kehidakustány, Kossuth u. 62. Tel.: +36-83/ 534 500
www.kehidatermal.hu
Leányfalu - Termálfürdő A festői Dunakanyarhoz vezető 11-es főút mellett található Leányfalu termálfürdője. A Duna partján csodálatos zöldövezetben kialakított strand legfőbb értéke a föld mélyéről feltörő gyógyvíz. A strand területén található még a sportolni vágyók örömére egy homokos talajú foci- illetve kézilabdapálya. Ősfás környezetben öt medencével működő strand és termálfürdő.
2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond u. 142 Tel.: +36-26/ 383 -370
www.leanyfurdo.hu
Egerszalók - Gyógy és Wellnessfűrdő ***** Egertől kb 6 km-re található ez a kimagasló wellness-szolgáltatásokat kínáló gyógyfürdő. Thai masszázs thai masszőrökkel, szaunák, melyek valóságos szaunavilágot képeznek. A hegyoldalról lefolyó, gyógyvíz alkotta, különleges, teraszos mészkőképződmény csodálatos látvány. Az esti fű illata, romantikus naplemente, a háborítatlan természet moraja... Egyedülálló a strand atmoszférája, amely a regenerálódás feledhetetlen helyszíne.
3394 Egerszalók, Forrás út 4. Tel.: +36-36/ 688-500
www.egerszalokfurdo.hu
Ráckeve - Aqualand A hangulatos Duna-parti városkának valóságos kincse a termálvízes strand. A gyógyhatású víz minden korosztálynak megfelelő felüdülést nyújt. Az ifjak a víziparadicsom csúszdáin élvezhetik a játék élményét, a kevésbé mozgékonyak a szebbnél szebb medencék közül válogathatnak. Ajánlott komplex jegy vásárlása, ha mindent ki szeretnétek próbálni.
2300 Ráckeve, Strand u.1. Tel.: +36-24/ 423-220
www.aqua-land.hu
Debrecen - Aquaticum Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a debreceni Nagyerdő szívében, egy kupolacsarnokban található. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára. A vízi paradicsom egész napos kikapcsolódást, szórakozást jelent minden generációnak. A vízi paradicsomban étterem és Thai Masszázscentrum is működik. Termálvizes medencéi gyógyhatásúak.
4032 Debrecen, Nagyerdei park 1. Tel.: + 36 52 514 174
www.aquaticum.hu
Tiszaújváros - Termálfürdő és Strand A Termálfürdő 1200 méter mélyről jövő 57°C-os hévizet hasznosít, amely viszonylag magas sókoncentrációjú termális ásványvíz. A termálmedencék impozáns épületekben kaptak helyet. A strand megjelenésében is látványos amely a legkorszerűbb fürdőtechnikai megoldások felhasználásával lepi meg látogatóit. Medencék, élményfürdők, sportpályák, napozók, csúzdák, valamint széleskörű szolgáltatásokat nyújtó pavilonok gondoskodnak a vendégek ellátásáról, pihenéséről.
3580 Tiszaújváros, Termálfürdő Tel.: +36- 49/ 540
www.termal.tujvaros.hu
Szeged - Anna Gyógy és Wellnessfürdő**** A több mint 100 éves Anna Fürdő patinás műemléképületében termál-, és wellnessfürdő várja a felüdülésre vágyókat. A két fürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek, így azokat igény szerint külön-külön, vagy – kombinált belépőjeggyel – egyben lehet igénybe venni. A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni. Éjszakai fürdőzés hétfőtől - péntekig lehetséges!
6720 Szeged, Tisza Lajos körút 24. Tel.: +36-62/ 425-721
www.szegedifurdok.hu

17 találat (1 - 10)
1 2 »