vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

 

Valentin napi programok, ötletek 2020.

Ebben az évben is különleges programok várják a szerelmeseket Valentin napon! Aki teheti, egész napos programot tervezhet, akinek csupán a délután és esti együttlét marad, azok is csemegézhetnek a lehetőségek között. Mi is összegyűjtöttünk egy néhányat a romantikus ajánlatokból.


 

Gyertyafény Expressz

A Gyertyafény Expressz hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye ezen a napon Nagymarosra közlekedik.  A közel három órás program felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várja a szerelmes párokat. A romantikus időutazás alatt az étkezőkocsikban első osztályú ételeket és borokat szolgálnak fel. Zongorista szórakoztatja vendégeinket a hangulatos bárkocsiban.

 


 

Sisi szívügyei - Séta a Várkert Bazárban - 2020.02.14. - 16.

Kizárólag egy hétvége erejéig feltárul a titkokat Erzsébet királyné szívügyeiről. Álnéven írt verseiről, rejtélyes levelezéseiről, és a királynét övező korabeli pletykákról. Kiderülnek Ferenc Józseffel kötött házasságának részletei, valamint az is, hogy milyen szálak fűzték Andrássy Gyula grófhoz és hogyan lett Magyarország az egyik legnagyobb szívügye. Valentin-nap alkalmából vid  párod egy romantikus sétára a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében és eldugott lépcsőházaiba!

 


 

Romantika a hullámokon, Valentin nap a Spoon hajó fedélzetén 2020.02.14.

Légy az én Valentinom!
Közeleg a Valentin nap, szerelem nem csak a levegőben hanem a Duna vízén is!


 


 Gyulai vár Valentin napi programok 2020.02.14. - 15.

A Gyulai vár változatos programokkal várja párokat a Szerelmesek hétvégéjn. Ízelítő a programból: Tűzben edzett szívek – élet a kovácsműhelyben, Édes szavak – Szerelmeslevél írás lúdtollal, Jelmezben kettesben – korhű ruhapróba, A boldogság madarai – solymászbemutató, Egy falat szeretet – mézeskalácsszív díszítés.

 


Szerelemlakat - Valentin napi lakatolás

Még mindig népszerű program a Valentin napi lakatolás, szerelmetek megpecsételése egy lakat felkattintásával. Az ország több pontján találhattok lakatfalakat, néhányat mi is összegyűjtöttünk. (Bővebb információért kattints a fotóra)


Valentin napi ajándékok szerelmednek

A Valentin napi program mellett, ajándékkal is kedveskedhetsz párodnak. Sok szép szerelmes ajándékot találtsz a SzerelemPlaza webáruházban. Egy apró ajándékkal is kifejezheted érzéseidet, de pénztárcától függően exkluzív meglepetések közül is válogathatsz. A lényeg, hogy az ajándékban benne legyen a szeretet, a szerelem! (Bővebb információért kattints a fotóra) 

További romantikus ötletek:Ehhez a linkhez még nem írt senki véleményt. Legyél Te az első!

Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!