vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Szentendre
Szentendre - Romantikus séták Nagyszerű kirándulást ígér Szentendrére ellátogatni. Ez a festői szépségű városka a Dunakanyar kapujában, gyönyörű természeti adottságaival méltán ihleti meg a művészeket. Kacskaringós, macskaköves utcáin sétálgatva egy elvarázsolt világban érezhetitek magatokat. A Duna- part sétányán végig andalogni, aztán betérni egy galériába vagy megcsodálni a kézművesek remekeit, igazán szép közös program szíved választottjával. A kellemes séta után pedig beülhettek egy meghitt cukrászdába, vagy vendéglőbe.
2000 Szentendre
www.szentendre.hu
Szentendre - Hubay ház - Karácsony Kiállítás és Szalon Magyarország első és eddig egyetlen karácsonyi kiállítása és szalonja található Szentendrén a Hubay házban. A gyűjtemény muzeális értékű darabjai az 1800-as évek elejéről származnak, a több ezer darabos kollekció legújabb karácsonyi díszei pedig meg is vásárolhatók. A 2011-es karácsonyi trend is megtalálható, amely az idén a natúr és fehér színek kombinációja. A kiállítás megtekintése a romantikát és nosztalgiát kedvelők kiváló programlehetősége. Tovább »
2000 Szentendre, Bercsényi u.1.
www.hubayhaz.hu
Szentendre - Lézerharc A szabadtéri lézerharc nincs életkorhoz kötve, nem jár semmilyen fájdalommal, nincs semmilyen káros hatása a környezetre, nincs semmilyen káros hatása az emberi testre, nem kell semmilyen védőfelszerelést használni, rengeteg a játéklehetőség és effektek, zárt helyen is használható. Lehetőség van Szentendrén és a Monostori Erődben található állandó pályákon is játszani. Vagány fickóknak és "harcias" lányoknak ajánljuk. Kitűnő program legénybúcsúra. Az ország bármely helyszínére vállalnak kitelepülést.
Tel.: +36-1/ 351-0655
www.lezerharc.hu