vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Operett
szavazatok (0)
Operetthajó Hangulatos hajóúton gyönyörködhettek a kivilágított Budapestben, miközben a Magyar Állami Operaház kiváló énekes, hangszeres és táncművészeiből alakult társulat gondoskodik a szórakozásáról. Látványos exkluzív előadás, gyertyafényes, svédasztalos vacsora, romantikus esti sétahajózás teszi felejthetetlen élménnyé az Operetthajót.
1051 Budapest, Vigadó tér 9. Tel.: +36-20/ 332-9116
www.operetthajo.hu
Operettszínház - Budapest A Budapesti Operettszínház gyönyörű, szecessziós épülete stílusos környezetet biztosít világváros-színvonalú szórakozásnak. A színház a Pesti Brodway-n az igényesen könnyed kikapcsolódás, a pezsgő társasági élet fellegvára. Az operett és musical kedvelők az Operettszínház aktuális híreiről, programjairól, előadásairól, bemutatóiról szerezhetnek információt, valamint a műsorokra on-line jegyvásárlás lehetséges az oldalon keresztül.
1065 Budapest, Nagymező u. 17-19 Tel.: +36-1/ 312-4866
www.operettszinhaz.hu
Szegedi Szabadtéri Játékok Az évente megrendezett Szabadtéri Játékok látványos műsorokkal várja látogatóit. A Dóm tér a nagyszabású produkciók méltó helyszíne, programjai iránt nem csupán a hazai, hanem a nemzetközi publikum is érdeklődik.
6720 Szeged, Dóm tér Tel.: +36-62/541-205
www.szegediszabadteri.hu