vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
A mosoly egy görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent.
(Phyllis Diller)

 

Ragadd meg a pillanatot!

Fotó-videó stúdiónkat egy pagodával jelképeztük  A pagodákat valaha szent relikviák őrzésére, emlékmű gyanánt építették. Egy szerelmes szív számára, - s bizonyára a Te számodra is-  féltett ereklye a nagy „Ő”-ről készített fénykép, vagy egy közös fotó, amely mesél a szépségről, az egzotikumról, a szerelemről,a tovatűnő pillanatról, a titokról, s közös emlékeitekről.

Életünk fontos eseményinek megörökítésekor arra vágyunk, hogy a legszebb, a legmeghittebb, legtalálóbb, vagy talán a legviccesebb pillanatot ragadjuk meg. Ez igazán csak hozzáértő szemmel valósítható meg. Fotó-videó studiónkban megtalálod a legkiválóbb szakembereket.

Szép egyedi ajándék és valódi meglepetés lehet, ha profi fotóssal készítetsz magadról  képeket. Ez nem csupán kedvesednek lesz maradandó emlék, hanem Te magad is szívesen fogod nézegetni. Sőt majd egyszer, unokáidnak is mesélhetsz az albumot lapozgatva a fiatalságról, a szerelemről.

Fontos, hogy bizalmad legyen az iránt, aki előtt a legszebb mosolyodat  megvillantanod. Különféle lehetőségeket kínálunk, amelyek lehetővé teszik számodra, a megfelelő stílus, fotós  és helyszín kiválasztását

Egy gyönyörű kép, album, vagy videóklipp ajándékba? Mit szólsz hozzá? Nézz körül és válassz!