vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Szerelem: Ahogy a szél meglebbenti a függönyt. Nem a szél, nem a függöny - a lebbenés.
(Fodor Ákos)

 

Üdvözlünk virtuális Szerelemparkunkban!

(A tévedések elkerülése végett, mi nem az "elhíresült", Norvég Civil Alap által támogatott Szerelem park vagyunk!)

Igen, a szerelem titok. Csendes lángolás, vagy hatalmasan fellobbanó szenvedély, izzó parázs, vagy zizegő tűz. Melegséggel tölt el, magasba repít, megszépít, elvarázsol. A szerelem kortalan és nem szab korhatárt.

Közömbösödő, értékét vesztő világunkban azonban úgy tűnik, már-már ez a tiszta érzés is új jelentést kap. Az egymásra találást beárnyékolja a hűtlenség, a bizalmatlanság. Sokszor csupán a szexualitásban merül ki két ember kapcsolata, és nem a beteljesült szerelem ajándékaként élik meg ezt a csodát. Sivárrá válnak a randevúk, kiüresedik egymás számára a mondanivaló, fantáziátlanná válik az együttlét.  A csalódástól, az anyagi biztonság és függetlenség elvesztésétől való félelem szorongatja  a szíveket. Pedig a szerelem  szabaddá tesz, mert az őszinte  szeretet elűzi a félelmeket. 

Küldetésünknek érezzük, hogy  missziót indítsunk a legszebb és legtisztább emberi érzés, a szerelem mellett, és hangsúlyozzuk  a szerelmen alapuló házasságok értékét.

Megálmodtunk egy olyan szigetet, ahol boldog szerelmespárok randevúznak, minden róluk  és nekik szól. Virtuális szerelemparkunkba összegyűjtöttük mindazokat, akiket jó szívvel magunkkal vinnénk.  Romantikus helyszíneket képzeltünk a szerelmi vallomásokhoz, a vidám pillanatokhoz, hogy változatos  legyen minden együtt töltött óra. Felejthetetlen randevúkhoz kínálunk ötleteket, kedves egyedi ajándékokra, figyelmességekre adunk kreatív javaslatokat. Szerelmi kérdésekben jó tanácsokkal szolgálunk.  S  ha az egymásra találást  esküvő is követi, akkor a nagy nap előkészületeihez is színvonalas ajánlatokat  sorakoztatunk fel. Eljegyzés, házassági évforduló, születésnap? Számtalan ötlet vár, melyeket folyamatosan fejlesztünk, bővítünk és frissítünk.

Nézz körül nálunk, regisztráld magad és kapcsolódj kampányunkhoz! Várjuk partnerként mindazokat, akik szerelmesek számára  érdekes, színvonalas kikapcsolódást nyújtanak, valamint azokat, akik  történeteikkel és  ötleteikkel hitet tesznek amellett, hogy létezik még romantikus szerelem.

Üdvözlünk Szerelemparkunkban! Lépj beljebb!

Webáruházunk: