vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
tréfa
9 találat
Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Budapest a vizek városa, ezt bizonyítják csodálatosan szép fürdői, melyek a víz élvezete mellett, esztétikai élményt is jelentenek. Strandfürdői, ahol igazi vidám pancsolásban lehet részetek. Az oldal, a Budapest területén található gyógy-, termál- és strandfürdők gyűjteménye. Részletes információk árakról, szolgáltatásokról, vízösszetételről. Válassz, és ajándékozd meg kedvesedet a fürdőzés élményével!
1138 Budapest, Népfürdő u. 38. Tel.: +36-1/ 452-4500
www.budapestgyogyfurdoi.hu
Üzenet a South Parkból Hát??? Gondolkodtunk feltegyük-e? A kedves "nyálas" szerelemes üzeneteket Stan közvetíti... végülis aranyosak!:-) Csak akkor küldj ilyen üzenetet a kiválasztottnak, ha érti a humort.:-) Cartman üzeneit inkább ne nyisd meg!!! Küldheted névvel, de ha akarod inkognitóban is maradhatsz. Dönts saját belátásod szerint, felelősséget nem vállalunk!:-)
www.uzenetsouthparkbol.hu
Oklevél legénybúcsúra A legénybúcsú "próbatételei" után ajándékozzátok meg a vőlegényt egy elismerő oklevéllel! Néhány bevált szöveget ajánlunk. Javaslataink vicces "fogadalomtételt" is tartalmaznak. Tréfás oklevél személyre szólóan is rendelhető. Nézd meg!
Tovább »

Family Party Sátorszervíz - Esküvői sátrak kölcsönzése A "Family Party Sátorszerviz" sátorkölcsönző és sátorbérlet szolgáltatásaival áll ügyfelei rendelkezésre. Pavilonjaik elegáns, esztétikus megjelenést biztosítanak a rendezvényeken. Esküvőre, családi és egyéb rendezvényre különféle méretű sátrak bérelhetők, kiegészítőkkel, asztalokkal, padokkal, műanyag aljzattal, világítással, színpaddal együtt. Az ország bármely pontján vállalják a teljes körű szerelést és kiszállítást.
6792 Zsombó, Felszabadulás u. 66/1. Tel.: +36-30/968-3345
www.satorszerviz.hu
Óvári Sátor - Sátrak bérlése esküvőre, rendezvényre Különféle méretű sátrak, hatszögletű vagy emeletes sátrak, pagodák, pavilonok bérelhetők az Óvári cég kínálatából. 15 éve foglalkoznak saját gyártású sátraik bérbeadásával, amelyek alkalmasak esküvők, partyk, családi és egyéb rendezvények megtartására. Asztalok, székek, sörpadok, színpad, táncparkett és egyéb kiegészítők is bérelhetők.
7720 Pécsvárad, Ipartelep u. 3. Tel.: +36-72/ 566-766
www.ovarisator.hu
Agárd - Termál és Gyógyfürdő Fejér megye legjelentősebb, legkedveltebb, és a Velencei-tó térségének egyetlen gyógy- és élményfürdője. Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő fürdő egész évben várja a gyógyulást, és a kikapcsolódást keresőket.Infra és finn szauna, fény és aroma kabinok alkotják a wellness lehetőségeket.
2484 Agárd, Határ út Tel.: +36-22/ 579-230
www.agarditermal.hu
Budapest - Panoráma Deck Hajózási Kft. - Rendezvényhajók - Sétahajók bérlése Legyen szó akár csak egy rövid városnéző hajókirándulásról, vagy egy egész estés családi rendezvényről, születésnapról, esküvőről, a Panoráma Deck hajói teljes körű szolgáltatást nyújtanak. Látványos svédasztalok, koktélok, a fedélzet frissítő levegője alakítják egyedivé a hajózás élményét. Az igényeknek és létszámnak megfelelően választhatók a flotta hajói. Különleges lehetőség, remek élményajándék.
1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 40. Tel.: +36-1/ 270 1040
www.europagroup.hu
Budapest - Arany Kaviár A Várnegyedtől 5 percnyire helyezkedik el az Arany Kaviár Étterem, mely kiváló mindazok számára, akik szeretnének egy kicsit elbújni a világ elől egy csendes, romantikus étteremben, vagy akár egy kerthelyiségben. Az étlap két alappillére a tradicionális húsos ételeket felsorakoztató menüsor, illetve a magyar halakból összeállított kóstolómenü, mely igazi kuriózumnak számít. A két kóstolómenü borpárosítását, valamint a figyelemre méltó bor- és champagne kínálatot, az étterem sommelier-je, a 2017-es év Magyar Sommelier Bajnoka állította össze.
1015 Budapest, Ostrom u.19 Tel.: +36-1/ 201-6737
www.aranykaviar.hu

9 találat