vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
szállás
3 találat
INVIA - Online utazási ügynökség - Nászút - Nyaralás - Repülőjegy foglalás Válasszatok felejthetetlen uticélt, hogy az élmény tökéletes legyen! Óriási szállás választék Európa legszebb városaiba és a világ egzotikus országaiba. Online repülőjegy foglalás szolgálja az utazás kényelmét. Töltsétek mézes heteiteket egy paradicsomi helyszínen! Válogassatok Közép-Európa legnagyobb online utazási adatbázisából.
Tel.: +36-1/ 501-5600
www.invia.hu/?aid=1637024
Komló - Sikondafürdő**** A Mecsek festői völgyében fekvő Sikondafürdő exkluzív megjelenésű, ugyanakkor családias fürdőhely. Fedett és kültéri medencéi, és szállodája igazi wellness élményt nyújtanak látogatóinak. Nagyszerű víz, és teljes kikapcsolódás vár rátok.Péntekenként az éjszakai fürdőzés nyújthat romantikus együttlétet.Kényeztesd szerelmedet ezen a kellemes helyen!
7300 Komló-Sikonda,, Fürdő u. 5
www.sikondafurdo.hu
Egyiptom - Nyaralás - Nászút - Körutazás -Szállás Egyiptomot monumentális műemlékei, az ókori civilizációk által emelt alkotások teszik vonzó turisztikai célponttá. A gízai piramisok, a Szfinx, Luxor az ország déli részén, a Királyok Völgye és a Vörös-tenger csodálatos szépségével nyűgözi le a látogatót. Akik haboznak az uticél kiválasztásában, Hurghada és Sharm El Sheikh üdülőhelyek ajánlottak, az igényesebb turtistáknak érdemes felkeresni El Gounát , vagy az Akabai-öböl keleti partján fekvő Sahan városát.
www.utazasok.invia.hu/egyiptom/?aid=1637024


3 találat