vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
poén ajándék
17 találat (1 - 10)
1 2 »
Bevonuló zene a polgári szertartáson Az esküvő hangulatát nagy mértékben meghatározza a felcsendülő zene stílusa, amely szorosan kapcsolódik a szertartás elemeihez. Az elhangzó muzsikában mi is benne vagyunk, hiszen tükrözi a bennünk rejlő érzéseket, bemutatja, hogy milyen zenei stílusokat kedvelünk, s hogy mit jelent számunkra szerelmünk. Gyűjteményünk segítséget kíván nyújtani a megfelelő bevonuló zene kiválasztásához.
Tovább »
Ajándékok leánybúcsúra A lánybúcsúra szánt ajándékok általában vicces dolgok. Már az ajándékok átadása és bontogatása is megalapozza a vidám hangulatot. Kedves emlék marad, sokáig fog a jókedvű eseményre emlékezni a megajándékozott. Azt tanácsoljuk azonban, - noha a lánybúcsú rendkívüli esemény,-hogy az ajándék maradjon a jó ízlés határain belül. Kerüld a sértő, obszcén, pornográf jellegű meglepetéseket!Válogass ajánlatainkból!
Tovább »

Pillangóvarázs - Pillangóröptetés Különleges és varázslatos hangulatot teremtenek a felröppenő, táncoló pllangók. Esküvők, házassági évfordulók, születésnapi partyk különleges meglepetései és élményajándékai lehetnek a díszes kosárkából felszálló, színes lepkék. Egyedi és exkluzív!
Tel.: +36-20/ 220-3629
www.lepkek.hu
Budapest - Becker Beatrice Couture Omlós selymek, aranyos szatének, áttetsző muszlinok, lebbenő organzák - ez Becker Beatrice iparművész világa. Itt készülnek az alkalmi, esküvői, koszorúsleány, örömszülő ruhák. A divattervező szalonjában, hozzáértő kezek egyedi tervezéssel, méret után készítik el a ruhaköleményeket, komplett öltözékeket. Folyamatosan megújuló kollekcióból választhatnak, vagy kölcsönözhetnek a leendő arák.
1122 Budapest, Krisztina krt. 27. Tel.: +36-20/ 9777-169
www.beckerbeatrice.com
Napszemüveg Center - Webáruház A webáruház kínálatából a világhírű divatmárkák legújabb, eredeti gyári napszemüvegeit vásárolhatod meg, amelyek ingyenes kiszállítással jutnak otthonodba. Spórolj akár több tíz ezer forintot a bolti árhoz képest! A 100%-os pénzvisszafizetési garancia biztosítja maximális elégedettségedet. Minden napszemüveg eredeti ajándéktokkal és törlőkendővel érkezik, amely védi és kiemeli a márkák eleganciáját.
Tel.: +36-30/896-3766
www.napszemuvegcenter.hu
Sopron - Pin's Bowlig Club A Club 4 bowlingpályával, fallabda pályával, csocsóasztallal és 2 db darts géppel várja a játékos kedvű vendégeket. A játék fáradalmait kellemes környezetben pihenhetitek ki, bárjában gazdag italválasztékból, melegszendvicsből és egyéb harapnivalóból fogyaszthattok.
9400 Sopron, Lackner Kristóf u. 48. Tel.: +36-99/ 349-327
www.bowlingsopron.hu
Budapest - SUGAR! - Design cukrászat A legváltozatosabb formavilág, különleges torta design! Az exkluzív, kristályokkal díszített divatos tortáktól az extravagáns megoldásokig minden megtalálható. A kidolgozásuk művészi minőségű. Esküvőkre, különleges alkalmakra kiemelten ajánljuk! On-line is rendelhető!
1042 Budapest, Petőfi Sándor u. 35. Tel.: +36-1/ 272-0202
www.sugarshop.hu/kinalatunk/tortak.html
Budapesti Nyári Fesztivál - Fenyő - Novai: HOTEL MENTHOL / 2013.08.24.  20:00 Ki ne emlékezne a '80-as évek legendás Hungária együttesére, a házibuli hangulatot teremtő, életvidám rock and roll dalaikra, és a Hotel Menthol című lemezre? A legenda most életre kel, az álom valósággá válik, és a darabban semmi más nem számít, csak a jókedv, a szerelem, a zene, a rocky, a rumba, a csacsacsa, a twist, a csinos lányok, a remek ritmusok, a pepita napszemüveg, a hajlakk és a rágógumi.
Tovább »
1138 Budapest, Margitsziget Tel.: 06-1/ 301-0148
www.szabadter.hu
Szerelmes nyár csomagajánlatok Szerelmes nyár – Ajánlataink nemcsak egymás iránt keltenek szerelmes érzéseket… az idilli helyek flört padokkal, az esküvői szikla, egy furulyázó faun, mely gyermekáldást ígér, egy gravírozott szerelmi lakat, egy flörtkézikönyv tippekkel és trükkökkel, és még sok más élmény gondoskodik a feledhetetlen magas stájer emlékekről…
Tovább »

17 találat (1 - 10)
1 2 »