vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
poén
11 találat (1 - 10)
1 2 »
Fábry showder Hívd meg párodat egy jóízű nevetésre. Vidám, felhőtlen szórakozást ígér a Showder, ahol vágatlanul, élőben láthatod Fábry Sándort és meghívott vendégeit. A tv műsor felvételére a Ticket Espress jegyirodáiban válthatsz jegyet.A felvételek 17:30-kor kezdődnek, a nézők 17:10-ig foglalhatják el helyeiket.
1225 Budapest, Nagytétényi u. 29.
www.showder.hu
Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Budapest a vizek városa, ezt bizonyítják csodálatosan szép fürdői, melyek a víz élvezete mellett, esztétikai élményt is jelentenek. Strandfürdői, ahol igazi vidám pancsolásban lehet részetek. Az oldal, a Budapest területén található gyógy-, termál- és strandfürdők gyűjteménye. Részletes információk árakról, szolgáltatásokról, vízösszetételről. Válassz, és ajándékozd meg kedvesedet a fürdőzés élményével!
1138 Budapest, Népfürdő u. 38. Tel.: +36-1/ 452-4500
www.budapestgyogyfurdoi.hu
Szexis  ajándékok - Plüss bilincs Ideális vicces ajándék legény és leánybúcsúra, jelképezve a szabad élet végét és a házasság "rabságát"! Párodnak is szexi ajándék, a szerelmes játékok pajzán eszköze. A profi bilincs nikkelmentes fémből, plüss borítással készült, hogy a bőrt maximálisan védje, a biztonság kedvéért két db fém kulccsal.
1186 Budapest, Tövishát u. 19 Tel.: +36-20/ 463-2422;
www.szerelemplaza.hu/kat-7-2-szexi_ajandekok.html

Oklevél legénybúcsúra A legénybúcsú "próbatételei" után ajándékozzátok meg a vőlegényt egy elismerő oklevéllel! Néhány bevált szöveget ajánlunk. Javaslataink vicces "fogadalomtételt" is tartalmaznak. Tréfás oklevél személyre szólóan is rendelhető. Nézd meg!
Tovább »
Küldj személyre szóló Valentin napi videóüzenetet! A Berlini Magyar TV riporterével küldheted el névre szóló üzenetedet!Írd be szerelmed, házastársad, párod nevét és a saját nevedet, válaszd ki a megfelelő szöveget,és egy videóüzenet formájában István Kovács és riportalanya máris elmondja személyre szabott Valentin-napi üzenetedet a címzettednek!
www.origo.hu/videouzenetek/valentinnap/index.html
Family Party Sátorszervíz - Esküvői sátrak kölcsönzése A "Family Party Sátorszerviz" sátorkölcsönző és sátorbérlet szolgáltatásaival áll ügyfelei rendelkezésre. Pavilonjaik elegáns, esztétikus megjelenést biztosítanak a rendezvényeken. Esküvőre, családi és egyéb rendezvényre különféle méretű sátrak bérelhetők, kiegészítőkkel, asztalokkal, padokkal, műanyag aljzattal, világítással, színpaddal együtt. Az ország bármely pontján vállalják a teljes körű szerelést és kiszállítást.
6792 Zsombó, Felszabadulás u. 66/1. Tel.: +36-30/968-3345
www.satorszerviz.hu
Óvári Sátor - Sátrak bérlése esküvőre, rendezvényre Különféle méretű sátrak, hatszögletű vagy emeletes sátrak, pagodák, pavilonok bérelhetők az Óvári cég kínálatából. 15 éve foglalkoznak saját gyártású sátraik bérbeadásával, amelyek alkalmasak esküvők, partyk, családi és egyéb rendezvények megtartására. Asztalok, székek, sörpadok, színpad, táncparkett és egyéb kiegészítők is bérelhetők.
7720 Pécsvárad, Ipartelep u. 3. Tel.: +36-72/ 566-766
www.ovarisator.hu
Agárd - Termál és Gyógyfürdő Fejér megye legjelentősebb, legkedveltebb, és a Velencei-tó térségének egyetlen gyógy- és élményfürdője. Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő fürdő egész évben várja a gyógyulást, és a kikapcsolódást keresőket.Infra és finn szauna, fény és aroma kabinok alkotják a wellness lehetőségeket.
2484 Agárd, Határ út Tel.: +36-22/ 579-230
www.agarditermal.hu
Budapest - Panoráma Deck Hajózási Kft. - Rendezvényhajók - Sétahajók bérlése Legyen szó akár csak egy rövid városnéző hajókirándulásról, vagy egy egész estés családi rendezvényről, születésnapról, esküvőről, a Panoráma Deck hajói teljes körű szolgáltatást nyújtanak. Látványos svédasztalok, koktélok, a fedélzet frissítő levegője alakítják egyedivé a hajózás élményét. Az igényeknek és létszámnak megfelelően választhatók a flotta hajói. Különleges lehetőség, remek élményajándék.
1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 40. Tel.: +36-1/ 270 1040
www.europagroup.hu

11 találat (1 - 10)
1 2 »