vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
évforduló
3 találat
Kékrubin - Sétarepülés A repülés csodálatos élménye bárki számára elérhetővé vált. A Kékrubin leginkább sétarepülésekre szakosodott de egyedi megrendeléseket is teljesítenek, ügyfeleik legnagyobb megelégedésére. A sétarepüléshez ajándékutalvány kapcsolódik, mely tökéletes és praktikus meglepetés születésnapra, évfordulóra, nászajándékba, randevúra stb. de kikapcsolódásnak, kirándulásnak sem utolsó. Ajándékozd meg párodat, nyújts számára is bepillantást a repülés fantasztikus világába!
1118 Budapest, Frankhegy utca 12 Tel.: +36-30/235-9525
www.ha-ser.hu/setarepules
Jegygyűrű - Karikagyűrű - Ékszer - Hári ékszervilág Az ékszerműhely bármilyen elképzelést megvalósít aranyból, platinából és a drágakövek széles választékából. Nagy tapasztalattal rendelkeznek az egyedi ékszerek készítésében. Gazdag kínálattal rendelkeznek saját modelljeikből, de igény szerint hozott mintát is elkészítenek. A hagyományos kézi munka mellett, a legmodernebb technológiával dolgoznak a legmagasabb minőséggel és pontossággal. Szerelmesek valódi kincsestárból válogathatnak.
1011 Budapest, Mária tér 2. Tel.: +36-1/ 212 - 5726
www.ekszervilag.hu
Virágküldő szolgálat  - Virágposta - Online virágszolgálat Elegancia és igényesség, mely megszépíti a hétköznapokat és feledhetetlenné teszi az ünnepeket. Egy igazi Virágposta csokor nem csupán virág, hanem stílus, ötlet, gondolat, szívből jövő, személyes üzenet, őszinte vallomás. Elbűvölő csokrok, ajándékkosarak hódításhoz és különleges alkalmakra, nem csupán nőknek, hanem karakteres, férfias kompozíciók uraknak is!
Tovább »
Tel.: +36-1/375-8154
www.viragposta.hu/partner/latogato/log/33B42-B2C2F


3 találat