vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

Magas Stájerország - HOCHsteiermark: „Egy szerelembeejtő üdülőrégió“

szavazatok (0)
 

Magas Stájerország/HOCHsteiermark/: „Egy szerelembeejtő üdülőrégió“…


Szerelmes nyár – Ajánlataink nemcsak egymás iránt keltenek szerelmes érzéseket… az idilli helyek flört padokkal, az esküvői szikla, egy furulyázó faun, mely gyermekáldást ígér, egy gravírozott szerelmi lakat, egy flörtkézikönyv tippekkel és trükkökkel, és még sok más élmény gondoskodik a feledhetetlen magas stájer emlékekről…

A természet kellős közepette, Magas Stájerországban különösen jó flörtölni, ahol Sissi és Ferenc József töltötték nászútjukat. Pontosabban Mürzsteg-ben, ahol a híres császári pad csábít pihenésre. Magas Stájerország tökéletes kulisszát kínál a történelmi, szerelmes zugaiva,l a majdnem érintetlen erdőkben és alpesi réteken, hogy átadhassuk magunkat romantikus érzéseinknek és fülig „nyári szerelmesek” legyünk. A magas stájer nyár ideális lehetőséget biztosít számunkra, hogy igazán kikapcsolódhassunk, és időt szenteljünk magunkra és társunkra. A Magas Stájerország „szerelmesnyár”- csomagjai sokoldalúak, mint a szerelem: A „természet lágy ölén”-csomagon, a „HOCHverliebt- szinte a fellegekben házasodni!”-csomagon át egészen „Az igaz szerelem nem rozsdásodik”-csomagig, minden szerelmespár rátalál a számára legmegfelelőbb ajánlatra. A szerelmes érzéseket (újra) felkelti egyedi flörtkézikönyvünk, a túraútvonalak menti flörtpadok és szerelmi lakatok, melyek a magas stájer hidakon helyezhetők el.

Magas stájer hangulat, érzés, esküvő - Magas Stájerországban a romantikára nagy hangsúlyt fektetnek. Stájerország északkeleti régiójának – Leoben, Bruck an der Mur, Mürzzuschlag és Lienz egyes részeinek – varázslatos tája különösen a meleg évszakokban hívogatja a lazulni és feltöltődni vágyókat. A tavalyi év óta még inkább érződik a Maga Stájerország nyári frissessége. Az emberek manapság jobban vágynak kikapcsolódásra, mint valaha és épp ezt a nyugalmat, kényelmet és egyben vendégszeretetet kínálja Magas Stájerország számos társüzemeltetőjével egyetemben. A 2012-es nyár idén elsősorban szívet megdobogtató ajánlatokat és minőséget kínál.

Nyári szerelmesek idén a középpontban állnak – vagyis azok a párok, akik magukat és Magas Stájerországot fel szeretnék fedezni. Hiszen a kellemes, kettesben eltöltött órákra évközben nem sokszor szakítunk időt. A beszélgetések túl gyakran szólnak munkáról, gyerekekről és családi szervezkedésekről. A kapcsolat ápolására egy stresszes nap végén sokszor nem jut már elég erőnk. A kettesben eltöltött kikapcsolódás sok pár számára a kapcsolat energiaforrása. A hétköznapi rohanástól távol a párok újra élvezhetik a MI érzést.

Egy üdülőrégió, mely szerelembe ejt. A Magas Stájerország számos túra- és sétaútvonala a partnerrel való beszélgetésre és a régió idilli helyeire invitál. A magas stájer útvonalak közül a Bründlweg – mely Európa leghosszabb mezítlábas útja – mondható a legromantikusabbnak.

A közös gyűrűkovácsolás, a kápolna által sugallt mennyei érzés, egy romantikus utazás lovas hintón, vagy egy mennyei éjszaka egy stájer romantik-szobában, különösen intenzíven érezteti a magas stájer érzést.    

Ha szúr a zab. Szerelmes nyári napok egy parasztháznál vagy egy négycsillagos szállodában – a szerelmes nyári vendégeknek a romantikus szálláslehetőségek nagy kínálata áll rendelkezésére. Számos társüzemeltető kínál idén speciális „szerelmes nyári”-csomagokat. Így a „Természet lágy ölén”-csomagnál a szerelmes padon a flörttippeket tartalmazó kézikönyv segítségével „vadul flörtölünk”. Egyedi ötletekkel szolgál a romantikus időtöltéshez, melyek a párt a régióval is megismertetik és egymáshoz közelebb is hozzák: Tartalmaz egy szerelmi bájitalt, útmutatót egy szerelmes vers írásához, egy kupont a szerelmi lakathoz és javaslatokat, hogy merrefelé van lehetőség azt elhelyezni. Helyi szerelmes történeteket olvashatunk, Johann herceg és Anna flörtjéről a Vordern hegynél, esküvőjükről és házasságukról Brandhof am Seeberg-nél, mely napjainkban kedvelt úti cél. Aki a „császári-királyi randevú”-csomagot választja Bruck an der Mur városában, vagy a „szerelmes nyári flört”-csomagot a Streuobst régióban, az nyugodtabb, lazább programajánlatnak örvendhet.

Magas stájer érzések és esküvő. Magas Stájerország sok párt kísér az első közös nyártól egészen az oltárig és tovább sok éven át a harmonikus párkapcsolatban. A „HOCHverliebt – szinte a fellegekben házasodni” -csomagajánlattal az ifjú pár a világ legmagasabb zarándok-keresztjénél, a Hohe Veitsch hegy lábánál tarthatja álomesküvőjét. Az esketés után lovas kocsival folytatódik az út Mitterdorf-ba, a festői szépségű Pichl Kastélyba, ahol lakodalomi vacsora várja a vendégeket. Ezzel kezdődik életre szóló szerelmük együtt és Magas Stájerország iránt egyaránt.

Szerelmes nyár – egy csábító ajánlat minden szerelmes számára, azoknak, akik azok szeretnének lenni, de még azok számára is, akik régóta azok…

Aktuális„szerelmes nyár“ajánlatainkat alábbi internetes oldalunkon találod: www.hochsteiermark.at

Krieglach, 2012. március

Csomagajánlatok <<<


Magas Stájerországról:

A magas stájer régióhoz Leoben környéke, Bruck an der Mur, Mürzzuschlag és Liezen városa tartozik. A „Hochsteiermark” regionális turisztikai egyesület 2004-ben lett alapítva és Stájeroszág északi területeit képviseli: Palten-Liesingtal élményvidéket, Leoben városát és a stájer ércutat, Bruck/Kapfenberg városait, a Hochschwab hegység környékét, a Mariazell vidéket, Pogusch – Stájer Romantikát, Kindberg – Mürztal Streuobst-régióját, a mürzi Felvidék naturparkját és a stájer Semmering-Waldheimat-Veitsch vidéket. Ausztria zöld szívében található Magas Stájerország az ércbányászat, mezőgazdaság és zarándoklatok hosszú hagyományával, és Leoben tudományos székhelyével büszkélkedhet. Ezen a tájon számos hegyi forrás található, mely Bécs és Graz vízellátásról gondoskodik, és ahol még nagy területen érintetlen természettel találkozhatunk. A vendégek számára változatos programlehetőség kínálkozik – télen síelés a Stuhleck-en, sífutás a Schoberpass-nál vagy nyáron a Mura és a Mürz folyók menti biciklizés és túrázás a tipikus alpesi- és zarándokútvonalakon. 2011-ben a régió összesen 813.767 elszállásolást és 311.989 szálláshelyet tudhatott magáévá. Az üdülők nagy része Németországból, Ausztriából, Olaszországból, Magyarországról, Szlovéniából és Csehországból érkezik.

 

További információt a következő címeken találsz:

TRV Hochsteiermark, Pestalozzistraße 12, A-8670 Krieglach, Tel.: +43 (0) 3855 455 70

Fax: +43 (0) 3855 455 70 – 20,

eMail: tourismus@hochsteiermark.at vagy www.hochsteiermark.at

 

Ehhez a linkhez még nem írt senki véleményt. Legyél Te az első!

Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!