vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
 
 

Vilmos herceg - Kate Middleton         


Vilmos herceg - Nagy-Britannia jövendő uralkodója - 2001-ben ismerkedett meg polgári származású barátnőjével, a bájos Kate Middleton-nal, a skóciai St. Andrews egyetemen. Több éves kapcsolatuk és szerelmük komoly döntésre , leánykérésre késztette a 28 éves trónörököst. A romantikus lelkületű királyfi a rendkívüli pillanatot akár fehér lovon is megtehette volna, hiszen közismerten kiváló lovas, azonban a herceg a leánykérést igazi afrikai egzotikumba álmodta.  Fehér homokos part, kristálytiszta tenger, vadregényes tájak, csodálatos naplemente. Egy kenyai szafari bizonyult a legjobb választásnak. A herceg egy exkluzív riportban bevallotta, hogy három hétig hordta hátizsákjában az eljegyzési gyűrűt, majd egy gyönyörű helyszínen feltette a kérdést. Katet nagy izgalommal töltötte el szerelme kérése, saját szavaival élve, valósággal "sokkolta" az esemény, noha már régóta várta a pillanatot.

Az ifjú herceg tudja az illemet, kedvese "Igen"- je után ellátogatott Kate szüleihez is, és a hagyományok szerint, édesapjától is megkérte lánya kezét. A királyi udvar és a sajtó előtt 2010.november 16.-án hivatalosan is bejelentették egybekelésüket.

Kate ujjaira Vilmos herceg édesanyjának, az 1997-ben, autóbalesetben elhunyt Lady Diana hercegnőnek gyémántokkal kirakott, 18 karátos, zafírköves jegygyűrűjét.  húzta. A herceg szavait idézve: " Így édesanyám is részesévé válik a mai napnak ... és annak a döntésnek, hogy együtt éljük le életünket" Kate-tel. A 28 esztendős trónörökös - Károly és Diana elsőszülött fia - kijelentette: ez a jegygyűrű "nagyon különleges jelentőséggel bír" számára, ugyanúgy, ahogy Kate is, ezért természetes, hogy a gyűrűt menyasszonya viselje.

Az álompár frigye 2011 április 29.-én a Westminster apátságban, királyi pompával köttetett. 

Ehhez a linkhez még nem írt senki véleményt. Legyél Te az első!

Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!