vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

 

 

  Kis Helikon Relax & Luxury Villa - Hévíz


Hunyd be a szemed és álmodj.....

Vadszőlővel körbefutott kőfalak, öreg hársfák és levendulák illata, régmúltat idéző hangulat. Csend és nyugalom. A francia kertben hintaágy hívogat pihenésre. A  koktélteraszon frissítők sorakoznak. A mixer a "Kis Helikon Varázsá"-t keveri, s neked nyújtja. Engedsz a csábításnak. A fenséges üdítőt kortyolgatva élvezed a szemet gyönyörködtető panorámát. Az étteremben pincérek sürögnek, az Olimpiai érmes séfcsapat ínyenc fogásokon fáradozik. A gyertyafényes vacsoráig még belefér egy séta a kővel kirakott sétányon, egy illatos pezsgőrfüdő, sőt egy kényeztető masszázs is. S ekkor valaki átkarol. Gyengéd és ismerős az ölelése. Kedvesed karjai közt azt kívánod, bárcsak mindörökké tartana ez a pillanat...


A Kis Helikon Relax & Luxury Villa  falai között a fantázia életre kel. Ifjú párok mézes heteket, házaspárok szerelmüket őrző, kellemes napokat tölthetnek a romantikus falak között.

A nagy odafigyeléssel felújított ódon villa a múltat idézi, megőrizve egyedi hangulatát, tárgyait, tölgyfabútorait. A patinás kőfalak diszkréten elegáns, a mai kor elvárásaival felszerelt szobákat rejtenek. Az asztalon gyümölcs, a minibárban frissítő italok. Apró figyelmesség, személyre szabott törődés, személyre szabott luxus. Máris érzed, hogy nagyszerű napok várnak rátok!

A hotel erkélyéről kitekintve a zalai táj szépségét csodálhatjátok, amely évszakonként új ruhát öltve, hol üde zölden pompázva, hol hófehér köntösben kínálja szépségeit. A festői táj és a környék látnivalói kirándulásra invitálnak. Néhány percnyi séta a világhírű Tófürdő, amely tavirózsáival és gyógyító termálvizével fokozza a  kikapcsolódás élményét. Csupán azt kell eldöntenetek, hogy kézen fogva, andalogva, vagy egy kedves kisvonattal indultok a környék felfedezésére.

A hotel számos lehetőséget kínál a pihenésre és feltöltődésre. Épített francia kertje, és az ősfás park árnyas padjai biztosítják a  nyugalom szigetét. A ház koktélteraszán hűsítőket fogyaszthattok. Ellazulhattok a szálloda Wellness Centrumában, ahol élvezhetitek a csokis, teás, mézes vagy aromaolajos masszázsok jótékony hatásait. A finn szauna, pezsgőfürdő, hidromasszázs- és gőzkabin felfrissíti és megszépíti testeteket, így üde és illatos ajándék lehettek egymás számára. Az élmény fokozható a wellness esti fényeivel, amely romantikus hangulatot varázsol a közös fürdőzéshez.

A nap koronája egy fenséges gasztronómiai élmény, amelyet a  2008. évi Szakácsolimpia Bronzéremmel díjazott séfcsapata készít számotokra. A régmúlt idők hangulatát idéző étteremben szép teríték, az asztalokon gyertyafény fogad. Az étlapon a nemzetközi konyha remekei és a zalai táj ízei. Finom fogások, nemes borok és egymás társaságában zárhatjátok a napot, amelyből annyit tölthettek a szállodában, amennyi biztosítja feltöltődéseteket.

A vadszőlővel körülölelt szállodaépület és a park különleges és egyedi helyszíne egy álomesküvőnek, a teljes ceremóniának és az esküvői fotózásnak is. A szálloda igény szerinti dekorációval, kerti sátor felépítésével, színes programokkal teszi még felejthetetlenebbé az ifjú pár és a násznép ünnepét. Az esküvőhöz hintós menetet, ünnepi kisvonatozást, a keszthelyi Festetics Kastély Tükörtermében megrendezett esküvőt, lufiparádét, lepkeröptetést vagy hófehér galambokat is biztosítanak. Az étteremben 40 fős, kerti sátor felépítésével közel 100 fős esküvő is lebonyolítható. Magas színvonalú éttermi vendéglátásuk minden igénynek megfelel, legyen szó hagyományos lakodalmi menüről vagy egy modern vegetáriánus esküvői menü összeállításáról. Ezen a napon a zene sem zavarja a hotel vendégeit, mert ez a nap, kizárólag az ifjú pár ünnepe!

A Kis Helikon Relax & Luxury Villa rendszeres akciók és programcsomagok színes választékát kínálja, amelyek nászajándékként, évfordulós ajándékként is felhasználhatók.

Négycsillagos romantika, barátságos kiszolgálás, gazdag és felejthetetlen élmények várnak Rátok is!

Nyerteseink írták<<<

 

Vélemények

#1 zsu 2010-12-09 07:21:50
Az embernek mindíg szügsége van egy kis pihenésre

Válasz erre
#2 Szösz 2010-12-09 07:26:13
Kitűnő helyszín, hogy a párommal kettesben pihenjünk, és csak egymással tudjunk foglalkozni.

Válasz erre
#3 Netti 2010-12-09 09:44:34
Négy gyerekünk van és sajnos nem jut idő egymásra.Jó lenne,kicsit kettesben lenni.

Válasz erre
#4 Gabiiica 2010-12-09 11:45:26
Elég keveset vagyunk együtt a párommal,és akkor sem a legkülönlegesebb helyeken... Néha jól esne kikapcsolódni,semmi másra nem figyelni,csak egymásra,hagyni hogy kényeztessenek minket,és kipihenjük magunkat,feltöltődjünk,és legyen egy szép emlékünk,amire jó visszagondolni a jövőben!! <3<3<3

Válasz erre
#5 gizellac 2010-12-09 12:27:42
Legjobb választás! Pihenés, összebújás, felfrissülés. Nagyon szép emlék, ami örök ajándék!

Válasz erre
#6 Mágika 2010-12-09 12:39:49
Kis romantika,gyönyörű környezetben.Relaxáció,közös pihenés...kell ennél több?

Válasz erre
#7 Kata 2010-12-10 08:31:54
Igazán jó lenne egy kis pihenés és kikapcsolódás kettesben a párommal!

Válasz erre
#8 Ibi 2010-12-10 12:08:21
Azért választanám mert jó kettesben egy kellemes hetet vagy hétvégét eltölteni. Kikapcsolódva a hétköznapokból.

Válasz erre
#9 Marcsi 2010-12-10 18:24:17
Nyugalom, csönd, béke... erre vágyunk. Itt megkaphatjuk.

Válasz erre
#10 mircsi 2010-12-13 17:58:23
A szerelmemmel lassan 2 éve vagyok együtt, ez idő alatt nem sokat voltunk így kettesbe hogy pár napra el tudtunk volna menni, ez nagyon jó hatással lenne a kapcsolatunkra, nyugalom, csönd, kikapcsolódás kettesben... ez remek lenne! :)

Válasz erre
#11 Barby 2011-06-20 20:23:10
....Ráébredt, hogy egy férfi és egy nő egyesülése többet jelent a kölcsönösen nyújtott testi gyönyörnél. Bizalom, türelem, nagylelkűség és az örömszerzés vágya jellemzi. És az a csodálatos, mámorító tudat, hogy a társa akkor is ott lesz mellette,amikor felébred... Nagyon szeretem a páromat és jó lenne őt meglepni ezzel a csodálatos ajándékkal!:-(

Válasz erre
#12 Katica 2011-09-27 13:28:24
Nagyon szép ez a hely. Jó lenne ide elmenni és megnyerni a játékot. Nemsokára lesz az esküvőnk dec.03.-án és jó nászajándék lenne.

Válasz erre
#13 akirea 2011-09-27 18:04:32
Volt szerencsém eltölteni egy éjszakát, nagyon szívesen visszamennék , kedves személyzet ,finom ételek, romatikus környezet , , ez mind igaz:) gratulálok:) sok elégedett vendéget kívánok!:) Üdv:)

Válasz erre
Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!