vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

 

Esküvő rózsákkal


A rózsaszín rózsa a tökéletes  boldogság, az örök ifjúság virága. Egészen idillikus és meseszerú látványt nyújtanak a pompázatos rózsákból készült kompozíciók. Finom árnyalatokkal, törtfehérrel, bézzsel, finom pasztellel kombinálva, lágy, érzéki és rendkívül romantikus hatást érhetünk el.  Ehhez a fantasztikus Csipkerózsika világhoz a legtökéletesebb esküvői helyszín egy ódon kastély, kúria, vagy egy romos várkert.

Meghívó

Különféle formájú és stílusos meghívót küldhetünk az esküvő vendégeinek, amelyen megjelenhet a rózsa eleme. Igazán egyedi és különleges, ha saját kézzel készítjük. Néhány szép példa Hande Made meghívókra:

 

 

Menyasszonyi csokor  

A rózsák ezernyi válfaja alkothatja az illatos esüvői csokrok alapját. Tearózsa, tubarózsa, bazsarózsa, pünkösdi rózsa cseppformájú vagy körcsororban nyújt csodaszép látványt.

További ötletek: Kattints ide

Koszorúslányok

Ötletek koszorúslányoknak

Igazán különleges egy  rózsákkal díszített legyező, karra akasztható virággömböcske, virágból készített kistáska, vagy csuklócsokor.

További ötletek: Kattints ide   

Helyszínek dekorációja

A rózsákhoz jól illenek a finom anyagok, tüllök, selymek, fényes szalagok. 

 

Asztali dekoráció

Köszönetajándék

Az esküvő emlékeként rózsával díszített  ajándékokkal köszönhetjük meg a vendégek részvételét. Stílusos vendégajándék egy zamatos tea, rózsákkal díszített dobozban, vagy az egyedi köszönatajándék csoki, de igazán kedves ötlet a csinos rózsás dobozka, amely egyben ültetőként is szolgálhat.  Részletekért kattints a fotókra<<<


 További esküvői ötletek oldalunkon és webáruházunkban   

 

 

Ehhez a linkhez még nem írt senki véleményt. Legyél Te az első!

Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!