vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

 

Szerelmes könyvek ajándékba


 

Paulo Coelho: Szerelem

A szerelem az élet lényege. Ez a gyönyörűen illusztrált, inspiráló kötet a szerelemről oszt meg gondolatokat napjaink egyik legkedveltebb szerzőjétől. Paulo Coelho Rio de Janeiróban született 1947-ben. Az alkimista, a Veronika meg akar halni, a Tizenegy perc és számos egyéb nemzetközi bestseller szerzője. Könyvei, melyeket 68 nyelvre fordítottak le, társadalmi és kulturális párbeszédet is gerjesztenek. Az általa érintett témák, eszmék és filozófiák sok olvasó vágyát teljesítik be, olyanokét, akik a saját útjukat és a világ újfajta megértését keresik. Catalina Estrada már gyerekként ráeszmélt szülőhazája, Kolumbia vibráló és buja természetére. Jelenleg Barcelonában él, de nemzetközileg elismert illusztrátorként sem felejtette el a gyökereit. Munkáiban, erőteljes színhasználatában ma is jelen van ugyanez a csodával teli rajongás.

Ha meg szeretnéd vásárolni, kattints a képre!


Ó, jössz-e már?

A kötetben többek között az alábbi versek olvashatók:Sappho: Töredék; Dioszkoridész: Dórisszal az ágyban; Meleagrosz: Nyíl a fehér szekfű; Philodémosz: Óh láb, óh lábszár...; Markosz Argentariosz: Keblem az ő keblén...; Cornelius Gallus: Szerelmes vers Lidiához; Vatszájana: Kit szeretnek a nők?; Tu Fu: Kedves a tóban; Nukada hercegnő: Várakozás; Dénes király: Ó jaj, virág; Francesco Petrarca: Ha nem szerelmet, akkor hát mit érzek; Háfiz: Fürtjeid sötétlő terhe; Gil Vicente: Mondják, férjhez mehetek; Sir Walter Raleigh: A szótlan szerelmes; Lope de Vega: A szerelem különféle hatásai; William Shakespeare: Úrnőm szeme nem nap; Ghálib: Titkos tánc; Friedrich Hölderlin: Menon panasza Diotimáért

Ha meg szeretnéd vásárolni, kattints a képre!

Mihalec Gábor: Gyűrű-kúra

Boldog házasságra készülők kézikönyve

A gyűrűk megvannak? A ruha méretre szabva? A menyasszonyi csokor megrendelve? Akkor most már csak egy dologra kell felkészülni: a házasságra! Igen, a házasságra is fel kell készülni! Gondolj csak bele, annyi utánajárás, szervezés, egyeztetés, kiadás és mindez csak egyetlen napért? Ha az első napra ennyit készülünk, akkor az azt követőkre sem árt odafigyelni! Ebben segít Mihalec Gábor párkapcsolat terapeuta kézikönyve. (A könyv puha táblás borítóval készült, mérete 140x300mm)

Ha meg szeretnéd vásárolni, kattints a képre!

Allan & Barbara Pease: Testbeszéd a szerelemben

Mindennapi kommunikációnk 60-80%-ban gesztusok révén, testbeszéddel történik. Testbeszédünk segítségével jelezzük, ha valaki tetszik nekünk, s azt is, hogy a másik számára elérhetők, megközelíthetők vagyunk. A boldog szerelmesek tudják, hogy a gesztusok és az arckifejezés fontosabbak a szavaknál. A párkapcsolatban élők többsége fáradságosan törekszik tartós, kiegyensúlyozott kapcsolatra, de sokszor kudarcot vall. Ennek oka többnyire abban keresendő, hogy férfiak és nők mára elfelejtették a testbeszéd gesztusait és jeleit, amelyek őseinknek még a vérükben voltak. Pedig a testbeszédet meg lehet tanulni! Erről szól a Testbeszéd a szerelemben, melyből sok mindent megtudhatunk például: - a férfi és a nő szerelmi testbeszédéről; - a vonzás folyamatáról; - az első randevúkról, az internetes randikról; - a sikeres kapcsolatok titkairól.
Ha meg szeretnéd vásárolni, kattints a képre!

További ajánlataink<<<

 Vélemények

#1 reni 2010-12-09 07:28:29
Egy könyv minden alkalomra szép ajándék lehet...

Válasz erre
#2 Niki 2010-12-09 11:16:28
Csatlakozom az előttem szólóhoz, egy könyv mindig szép ajándék!

Válasz erre
#3 bikali72 2010-12-09 21:42:30
Könyvet kapni jó, és adni is érdemes, mert örök ajándék.

Válasz erre
#4 Melcsi 2010-12-09 22:48:31
Mindig szép és maradandó, hasznos ajándék. Örökké emlékeztet arra, aki adta

Válasz erre
#5 Ildó 2010-12-13 12:57:41
Egy jól választott könyv mindig nagyobb sikert arat, mint valami giccses ajándé

Válasz erre
#6 évi14 2010-12-16 12:08:38
Mindig öröm könyvet kapni. Mindig van újdonság és a régiek között is nagyon sok szép és fontos könyv van. Szerintem a legjobb ajándék!

Válasz erre
Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!