vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

 

  

Mit vésess a karikagyűrűbe?


A nevetek és az esküvő dátuma

A hagyományos megoldások kedvelői között ez a vésés típus soha nem megy ki a divatból. Kell, hogy legyen elég hely legalább a kereszt - vagy vezetéknevetek számára, de ha szűkebb a hely, belevésethetitek a monogramotokat is.

Örökké

Egy egyszerű szó, ami fontos jelentéssel bír. Rejtsétek arra vonatkozó vágyatokat, miszerint örökké együtt akartok maradni, az ujjaitok köré - így minden nap emlékezni fogtok rá, mit fogadtatok meg az oltár előtt egymásnak.

Amor Vincit Omnia

A latin idézet fordítása: "a szerelem mindent legyőz". Vésessetek gyűrűtök belsejébe latin szöveget, és mivel ezt csak néhány ember érti majd, sokkal személyesebb lesz számotokra az üzenet.


Mondat egy dalból

Van közös számotok? A dal az első randiról? Egy számotokra sokat jelentő részlet belőle? Ha nem túl hosszú az idézet, miért ne vésethetnétek a jegygyűrűtök belsejébe.


Becenevek

Jó ötlet az is, ha egymás becenevét vésetitek bele jegygyűrűtökbe.


Egy vallásos mondat

Válaszd ki egy kedvenc részedet a Bibliából, vagy egy más szövegből, költeményből, ami a vallásodra, hitedre  jellemző.


Szimbólumok

Egy szív, vagy az örökkévalóság jele - bármilyen szimbólumot vésethettek gyűrűtökbe.


Különleges üzenet

Válassz egy személyes mondatot, aminek csak te és jövőbeli feleséged tudja a jelentését. Hagyd, hogy mások találgassanak, vajon mi lehet az igazi jelentése. És nem feltétlenül kell egyeznie a két mondatnak - mindkettőtök azt véset bele a másiknak, amit szeretne.


Egy mondat az esküvői fogadalmadból

Vésess néhány rövid szót az esküvői fogadalmadból. A mondat, amit választasz, jelképezhet szerelmet, tiszteletet, bizalmat, örökkévalóságot - bármit, amit ki akartok fejezni egymás iránt. Vannak, akik érzéseiket a gyűrű külső oldalára íratják körbe. Ékesítsétek egyszerű, mintázatlan jegygyűrűtöket speciális véséssel.


Költészet és irodalom

Szavak bármely különleges versből vagy könyvből, akár szentimentálisak, akár humorosak.


Humoros

"Vedd vissza!"

Ehhez a linkhez még nem írt senki véleményt. Legyél Te az első!

Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!