vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

 

Anikó és Zsolt


Zsolt egy tökéletes lánykérést tervezett, ezért döntött úgy, hogy Párizsban, a szerelem városában kéri meg élete értelmének, Anikónak a kezét. Mindent előre megszervezett. Elrendezte a  szállást, eltervezte, mit érdemes megnézni, mi az, amire szereleme valóban kíváncsi lehet, s belefér három napba.

A  jeggyűrűt gondosan egy bársony dobozkába zárta, és a bőröndje mélyébe rejtette. Csak a harmadik nap került elő onnan, és jutott fel az Eiffel torony tetejére Zsolt belső zsebében. Itt a város felett adta át Anikónak, szerelmes szavak kíséretében.

Hát lehet egy ilyen nagyszerű fiúnak nemet mondani?

 

 

Vélemények

#1 kojuc 2010-07-14 12:54:44
Amikor Ervin megkérte a kezemet, már önmagában is a Mennyben éreztem magam, de Ő is megadta a módját és mi is éppen Párizsban voltunk:) Furcsa, hogy az út előtt már majdnem lemondtuk az egészet, mert éppen rossz hangulatban voltunk. De mivel befizettük az utat, meg mert mindkettőnk vágya volt látni a várost, mégis elmentünk. Úgy 5 napot voltunk ott, de hihetetlen mód hatott a város varázsa ránk: mint két galamb:) úgy viselkedtünk, élveztük a séták és múzeumlátogatások minden percét. Én gondolni se gondoltam arra, hogy éppen ott és akkor fogja kimondani a "Leszel...." kezdetű mondatot. Ő végig tudta, hogy mit akar, mikor, de olyan jól leplezte, hogy az utolsó nap indulás előtt, ahogy könnyes búcsút vettünk a várostól a kivilágított Eiffel-torony alatt, még az se tűnt fel, mikor matatni kezdett a zsebében és előhúzott egy dobozt. Letérdelés az nem volt, de meglepetés és öröm igen! Egyből elfelejtettem, hogy a kedvenc párnám a szálláson felejtettem, hogy egész nap esett, hogy a hajókiránduláson lemerült a fényképezőgép. Olyan volt, mint egy agymosás, de pozitív értelemben! Hazáig nem tudtam lekaparni a vigyort az arcomról és órákig bírtam a csodaszép gyűrűmet bámulni. Ez volt úgy 3 éve... (május 27 este volt, mert emlékszem 28.-án volt a 4 és fél éves fordulónk:)...Jövő májusban, természetesen 28-án! pedig esküvő:)! Ennél több nekem nem is kell! Párizs varázsa nekünk elhozta a boldogságot! Aki teheti, vigye el egyszer a szerelmét ide és biztos érteni fogja, milyen varázsról beszéltem!

Válasz erre
#2 Dr Szív 2010-07-21 22:45:50
Kojuc ez annyira gyönyörű! Komolyan mondom, hogy elbőgtem magam! :-) Legyetek nagyon boldogok!!!

Válasz erre
Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!