vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

 

Ajándékok leánybúcsúra


Részletekért kattints a fotókra...


♥  "Az év menyasszonya" Leánybúcsúra nagyszerű ajándék a szépségversenyekről ismert "Az év menyasszonya" szépségszalag. Többféle felíratból is válogathatsz. 

Lánybúcsú póló: Öltöztessétek az ifjú arát egyedi pólóba. A barátnők is viselhetnek hasonló színűt.

 


 

 Vidám  kiegészítők: A szokásostól eltérő, bohókás, fejdísz, fátyol, melyet a lánybúcsú napján viselhet a menyasszony.

 


 

Házi papucs: Kiváló ajándék egy tökéletes feleségnek, aki nem költekezik, nem fecseg, lesi férje akaratát és egy ilyen papucsot hord.

Vicces kötény: Népszerű poén ajándék a humoros kötény. Válasszatok a menyasszony stílusát leginkább tükröző, tréfás meglepetést! 


Vicces párna: Milyen egy tipikus női, vagy férfi agy? Egy vicces párna részletes és "tudományos" felvilágosítást ad erről...Egy másik párnával poénos látásvizsgálatot végezhettek a menyasszonyon. A férfi szavak értelmezése sem könnyű feladat. A tréfás párna segíthet! 

     

 


 

 Mr & Mrs : Vajon ki lesz az úr a házban? Döntsék el a poénos tárgyak! Mr és Mrs ajándék 

 
               

Autó után köthető dobozok: Kiváló ajándék ötlet az olyan meglepetés is, ami felhasználható az esküvőn. Ilyenek az autó után köthető dobozok, amelyet úgy készítettek, hogy az egyikre rákerülhet az ifjú pár neve is. Vicces, poénos, és kreatív ötlet. 

Just Married rendszám: Az esküvői autó rendszáma is lehet ünnepélyes, és az  alkalomhoz illő. Ezek a táblák az esküvő egyéb helyszínein is jól felhasználhatók. Lánybúcsúra is remek ötlet.

 

Humoros tortadísz: Ajándékozáskor gondolhatsz már az esküvőre is, így a tréfás ajándék a násznépet is jókedvre fakasztja majd. Ilyen ötlet pl. egy poénos tortadísz. 

Persely:     Egy igazi feleség takarékos, meggondolja költekezéseit és jól osztja be a "kosztpénzt". Az álmok megvalósítására is gyűjteni kell. Egy kedves persely emlék marad.  

♥  Ékszertartó: Egy rendes feleség becsben tartja az ékszereit (mert ugye majd szépeket kap a férjétől! :) Praktikus, és igazán szép ajándék egy ékszertartó.

 

 


 

Love Zseton: Élménnyel teli zsákocska, amelyben kilenc zseton váltható be a vőlegénynél. Pl:"Csókolj meg" "Tégy magadévá!"stb.Remek játék nászúton, feldobja a házasság szürke hétköznapjait! 

Cukor bugyi és melltartó: Szexi és vicces! A vőlegény is örülni fog ennek az ötletnek! :)

Szerelem tea: Azért, hogy a szerelmes esték jól sikerüljenek, jól jön egy forró tea. Szerelmi bájital, vagy szerelmi elixír? Válassz!

Szexre hívó csengő: Ne feledkezzünk el a lényegről sem! :) Vicces felhívás "keringőre"!

Bilincs: A bilincs jelképezi humorosan a házasság „rabságát ”. Nőknek általában rózsaszín (bolyhos!) dukál…ezt  később még használhatja is!

 


 Bögre: A figyelmes háziasszonynak, aki majd ebben a bögrében fogja férjecskéjének elkészíteni a reggeli kávét, capuccinót. Témája mindenképpen a "szerelem" legyen!

 Szerelmesek kívánságlistája: Mit kíván az ifjú ara? Ezen a táblán bejelölheti óhaját a menyasszony.

♥  Receptes könyv: Írjátok bele legjobb receptjeiteket, hogy a kezdő háziasszony tanulhasson belőle!

   

Szerelmes témájú könyv (Pl: A szerelem tankönyvei közül) Ez igazán aktuális egy házasodni készülő nőnek.

Kimaradási engedély: Ez az igazolvány a leendő férj időközönkénti szabadságát biztosítja. 

Leánybúcsú újság: Vicces házassági tanácsok és az esküvőt megelőző szokásos ugratások gyűjteménye. Jól megalapozza a vidám hangulatot, ha felolvastatjátok a menyasszonnyal!

 

Készítsd magad az ajándékot!

Emlékkönyv: A barátnőkkel összefogva  készítsetek emlékkönyvet közös emlékeitekből. Fotókkal, rajzokkal, kedves írásokkal színesíthetitek, amely  egy életre kedves emlék marad.

Kilincsre akasztható tábla: A nászútra  gondolva, vicces táblát készíthetsz, amelyet a kilincsre akaszthat az ifjú pár. A lényeg: -„Ne zavarj, nászutasok vagyunk!”- "Ne zavarj, a jövő generációját tervezzük!" azonban minél humorosabban fogalmazod meg, annál érdekesebb.

Gyógyszeres üveg cukordrazséval: Írj az üvegre használati utasítást, mikor mennyit kell bevenni belőle, és milyen bajokra gyógyír.  

Filmsztárokkal teli album: Készíts egy füzetet a legszebb férfisztárok képeivel. Majd a lap utolsó lapjára ragaszd a vőlegény képét egy-egy kedves sorral: „ Látod, számodra mégiscsak Ő az igazi!”

Esküvõi újság: A barátok közösen összeállíthatnak egy újságot hírekkel, idõjárásjelentéssel, stb. Ezek a hírek azonban kizárólag a fiatal párra vonatkozzanak. Minél eredetibb annál jobb. A "Ki kicsoda"-tól kezdve a fõzési és barkácsolási tanfolyamokról szóló hirdetésekig minden lehet az újságban, amelyet azután emlékként megõrizhetnek maguknak.

Házassági kalauz: Írj tele egy füzetet mindenféle hasznos tanáccsal. Minél humorosabb, annál jobb!


 


Oklevél leánybúcsúra

A leánybúcsú feladatainak sikeres végrehajtása után ajándékozzátok meg a menyasszonyt egy díszoklevéllel!

A leánybúcsú helyszínéhez dekorációs kellékeket találsz a fotóra kattintva:

  

 

 

 

 Vissza a főoldalra:

 

Ehhez a linkhez még nem írt senki véleményt. Legyél Te az első!

Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!