vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

 

Valentin napi programok, ötletek 2018

Ebben az évben is különleges programok várják a szerelmeseket Valentin napon! Aki teheti, egész napos programot tervezhet, akinek csupán a délután és esti együttlét marad, azok is csemegézhetnek a lehetőségek között. Mi is összegyűjtöttünk egy néhányat a romantikus ajánlatokból.


Szerelemhétvége Noszvajon 2018.02.09-10.

Egy egész hétvégét tölhettek el a szerelem jegyében. A Szerelemjárattal eljuthattok minden helyszínre. Esküvői fotó kiállatás, "Mámoros éjszaka" borkóstolás, gyűrű kovácsolás, bájitalt készítés, mézeskalács készítés vár rátok!  (Bővebb információért kattints a fotóra)


Romantika a hullámokon, Valentin nap a Spoon hajó fedélzetén 2018.02.14.

Csipetnyi szerelem! Különleges program a különleges hölgynek! A hajó ínyenc vacsorával, csodálatos esti panorámával várja a szerelmespárokat. A Budai-vár fényei mellett gyönyörködhetsz kedvesed ragyogó tekintetében! (Bővebb információért kattints a fotóra)


Édes együttlét a Csokoládé Múzeumban

Csokoládé szökőkútból folydogáló csokoládéba marcipángolyót mártani, bódító csokoládé illatot beszívni, s közben évtizedes csokoládédobozokat csodálni kedvesed oldalán, szívet melengető, édes érzés. (Bővebb információért kattints a fotóra)


Páros futóverseny Balatonfüreden 2018.02.17.

Akik nem csupán egymást, de a mozgást is szeretik, frissítő program lehet egy kis futás. Mérjétek össze kitartásotokat, hangolódjatok egymásra és nyerjetek! (Bővebb információért kattints a fotóra)


Szerelemlakat - Valentin napi lakatolás

Még mindig népszerű program a Valentin napi lakatolás, szerelmetek megpecsételése egy lakat felkattintásával. Az ország több pontján találhattok lakatfalakat, néhányat mi is összegyűjtöttünk. (Bővebb információért kattints a fotóra)


Valentin napi ajándékok szerelmednek

A Valentin napi program mellett, ajándékkal is kedveskedhetsz párodnak. Sok szép szerelmes ajándékot találtsz a SzerelemPlaza webáruházban. Egy apró ajándékkal is kifejezheted érzéseidet, de pénztárcától függően exkluzív meglepetések közül is válogathatsz. A lényeg, hogy az ajándékban benne legyen a szeretet, a szerelem! (Bővebb információért kattints a fotóra) 

További romantikus ötletek:Ehhez a linkhez még nem írt senki véleményt. Legyél Te az első!

Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!